Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zašto jedan ... zašto ne 1000 ... na taj način bismo za 1% ostvarili obećanih 100000 eadnih mjesta
crni (h)umor
istog dana kad umjesto tri budemo imali jednog predsjednika
znaci trazili ste gledajte?
to je ono kad Srbi kazu "hocete Bosnu, evo vam Bosna, al zagorcacemo vam zivot, dok Bosna ne bude zadnja rupa na svirali" xD
Daleko je institucija ombudsmena od stabilne institucije, isto tako nije ni blizu unapređenja i povećanja zaštite ljudskih prava. Ovo što priča dotična gđa je čisto prodavanje "m... pod b...". Institucija ombudsmena je još jedna od državnih institucija u nizu, koja ponajviše štiti nacionalne, privatne interese a najmanje interese i prava koje bi trebala štititi. Apsurd je kako se gđa ombudsmenka slaže kako treba smanjiti resurse dok sa svojim kolegama već godinama "sisa budžetsku sisu" na raznorazne načine i vjerujem koristi poziciju za ostvarivanje vlastitih interesa. Sve se otprilike može saznati samo je potrebno zagrebati po površini da se vidi šta se krije ispod.
Selamim hi unas vjerske experate, da se uključim ute životne teme suovim: Allahov Poslanik s.a.v.s. je kazo: ''Allah neće pogledat osobu koja je spolno opčila sa svojom suprugom u analni otvor.'' (En-Nesai i Ibn Hibban, Ibn Madže, br. 1923, od Ebu Hurejre, r.a., sahih – vjerodostojnim ga je ocijenio šejh Albani)
Ljudska prava u BiH ? Bolji vic nisam cula odavno a ova 3 takozvana obdusmena sisaju porezne obaveznike za ladjenje j*ja.ebiga i to se kod nas placa. E sad sto se tice Veneciske komisije donosenja kojekakvih odluka, medjunarodnih presuda... te odluke se kod nas taako lijepo provode u djelo ,sve po zakonu ,ali u wc-u kad im ponestane papira oni lijepo obrsu paksu dok se donosioci odluka... prave ludi.
kad na vrbi rodi grožđe
Malo su trojica ... klix opet promašio
A kada će ombudsmeni biti apsolutno nepotrebni? Izmišljena radna mjesta,nemaju nikakvih ingerencija niti uticaja-mogu samo dati savjet i preporuku.
Jedan ili tri, ombudsmen u BiH ne radi svoj posao.
kad lemi zavrsi posao
kako jedan da odradi sav posao?
Koji posao Elvira? Mi smo omanje selo za mnoge drzave koje maju jednog obdusmana.
drugari, ja sam u prvom komentaru bila sarkastična, nisam osjetila potrebu da istu pojašnjavam slažem se sa vas oboje, posla nema za trojicu, dovoljan je jedan i sekretarica i par pravnika pod ugovorom o dijelu
Teska pitanja za sabaha... obratite se politicarima
broj koji ste birali je nedostupan, probajte pred izbore. bib.
Hocu golfa da mi kupiš, da ga voziš, da ga budžiššš
pitam se sta ce nam i jedan kada ga vlast tako lezerno mnozi s nulom kao i ostale. njihova se pika kao i moja u vijecu ministar,tj nikako.