Komentari (280)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona? Ma ne bi ona, ona je patriJota...
Ona je konj
samo ja sud, da mi je Babo samo posteno!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pola pojela.
😂😂😂
nego mogu li i ja malo da budem ministar. fin neki posao
A šta je sa pištoljem koji je dobila u Pakistanu i koji je prokrijumcarila a carini.Gdje se nalazi pištolj.
Realno je da taj put traje 4 dana. Cini mi se da je karta za jedno u vrh glave 3000 KM (ako se karta uzima 2-3 dana prije polaska, ukoliko se uzme na vrijeme moze biti duplo jeftinija). E sad je hotel problem, jer na Baliju ima hotela od 70 KM nocenje do 20000 KM. I malo soping u Istanbulu ili Dohi, ne znam gdje je bio tranzit. Pa to je to, nije tu puno ukradeno 3-4 hiljade plus bespotrebni luksuz. A da zaboravio sam, avio karta je vjerovatno biznis klasa. Ro je to.
Raspadala se akobogda
SDA mafija, sve vjernici, a kriminalci svjetskog kalibra, nrma većeg lopova izgleda od balkanaca naročito smo se mi bošnjaci pokazali, jel neki šefić odmah pronevjere, a kamoli ovi naviše redom pa do glave
Koliko je ona tu dnevnica zaradila
Ma ko zna koliko je debela ukrala
Na tom dijelu svijeta 7 dana traju 24 h, taman da njihovi glasaci povjeruju
Kazu da je u medjuvremenu izgubila 20 kilograma
Obisla za nas nebitan svijet,ko Tito nesvrstane..haha..zato imamo Cevljanovice
A jest ga baba znala a i mogla potrošiti... Bitno joj sa o da pare nisu njene...
Ovakve individue su zlo i destrukcija (najviše) za svoj narod. Treba eliminisati ovaj ljudski otpad!
Tako se lopovi iz SDA bore za državu
Boziju ti majku…
A sta je sa 8 miliona KM sto potrosise Delic, Konakovic, Niksic i Forto u Dubaiu, na EXPO Dubai. Povedose zene, ljubavnice, familije, a onda nam rekose kako je to investicija koja ce nam se visestruko vratiti. Pa kad ce se to vratit 8 im majki njihovih?