Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlo na jednom mjestu, a predvodi ih izraelski terorista Kabiri
A mi šutimo i trpimo jer smo americki igraci kao Albanci i Cionisti....eto to je realnost moj sine
Samo kako Ameri kazu.Po cijenu da Njivu Nametnutog smhenimo.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Koji k..rac Kabirija ko sta pita …
Jel Njiva ikad poslao inspekciju da provjeri poslovanje ovom Karini kao što je po medijima pričao ili je ono bilo zabavljanje za masu od strane njive, čim je onako pričao nešto zna o poslovanju a čim nije poslao znači da nema razlike između njive i karine
Nek pošalju jednu preciznu from Iran with love
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nakon otvorenih prijetni gradonacelnici Sarajeva trebao je biti protjeran. Nije, jer se Bosnjaci bave Palestinom, svojim licnim stranackim interesima i cime sve ne zanima ih. Kakvi glasaci, takvi i predstavnici. Idite pratite Dodika za njega i jeste.
Sta ima jedan biznismen koji nije cak ni iz BiH niti se bavi plinom...pricat o drzavnoj stvari BiH? Ovaj ako nije agent Mosada i to najvisi nivo... ne znam ko jeste
Ništa dok vam Željko ne potpiše.
EVO nam i ovaj Zidov odredjuje kuda ce ici juzna interkonekcija😱😂jel` iko Vidio ili cuo da je napravljena investicijska Analiza za ovu investiciju ili ce to finansirati Zidovi od svojih para, ionako su dobili Aluminijski za badava (jeste da su pocastili Covica&comp)😱🤔😂
Ovoga samo Čović gleda sa simpatijom. Ovi ostali se uozbiljili.
P ederska posla
hhebem ti trojko sjeme
Tako vazna vjest, kao sto sam ja u kafani razgovarao sa sankerkom o interkonekciji. Ne zna se ko je relevantniji za razgovor kabiri, kristo ili covic. Ovakve vjesti su instalirane zbog komentara.
Ovaj Kabiri je povrijedio 60% ove zemlje, da drzimo do sebe poslali bi ga kuci, zajedno sa onom Ambasadorkom. Hem sto je bezobrazan, hem neobrazovan... Pa ti sa kojima se kreveljis su vas trpali u peci prije 80 godina, samo su zamijenili bijelo sa crvenim poljem i opet bi da im se pruzi prilika. Pa po tim "herojima" su zvali ulice po tom Mostaru!?! Nismo mi za ovaj dunjaluk, imati obraza, merhameta, to je danas mana.
harisl, niste, vi ste za džehehehehehenem!
fasizam je ziv i nije samo u gtrs-u nego i kod ovih stašaU
Fuj !
Ovaj lik je prijetnja nacionalnoj sigurnosti naše zemlje i neprijatelj ljudi u BiH koji je pobjegao iz Izraela da pere pare preko hercegovačkih tajkuna.
Ne postoji jedna nacionalna sigurnost za BiH nego tri. Ono što vi zovete tim imenom, to je ustvari objektivno zlo.
A Izdajnici iz Trojke igraju kako Covic Kaze
Kabiri je Cionisticki Derpas
Ma meni je Borjana top!!!