Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni Šojić u filmovima nije zapošljavo toliko uhljeba kao današnji političari
Referent za Instagram
...i savjetnik za facebook.
@CenerCvajic i visi referent za spijunazu klix komentatora...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
posao iz snova
zaposli mene na mjestu savjetnika za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
i kad vam podvale priču o moratoriju na zapošljavanje, eeee, ovce moje...
Pozdravljam savjetnika/cu koja cita ove nase komentare :) odo kenjat, nek javi tamo svima.
obuhvaćeno je vozilo Audi A8 koje nije u vlasništvu Kabineta predsjednika Federacije BiH, jer se isto prema prometnoj dozvoli nalazi u vlasništvu Hrvatske zajednice Herceg-Bosne ??? Kakva je to institucija HHB? Odkud tu to vozilo? Jeli zamijenjeno novo za staro - pitanje je za? Staro u Predsjedništvo FBiH - A staro toje nekakvoj instituciji ili privatno za Čovića ili podpredsjednika te nevladine organizacije Čavaru? Mnogo je pitanja za Čavaru?
:-) TAJ SAM! HOĆU JA TAJ POSAO!
Godinama revizije tvrde isto, javnost se nasekira i to je to, pojeo vuk magarca..HOCEMO REAKCIJU PROZVANIH, IZJAVE, NEKA PODUZMU NESTO!!
El bake ima svoju drustvenu mrezu BAKEBOOK
Ma ima i privatni hor tabačkog medžida
Ja uopste ne vidim problem u ovome. Drustvene mreže su danas jedan od bitnijih faktora društva, samim tim smatram da jedna javna ličnost bila ona politicar, estradni umjetnik, kulturni ovaj onaj sportisa treba da ima jednog čovjeka bliskog sebi koji će na navode i netačne infomacije pravovremeno odeagovati. ( Nije ovo branjene dotičnog gospodina, juznije od duse nesto me bas zaboli za njega ). Govorim općenito.
Opcenito mislis da je u redu da ljudi u BiH gladuju a da paralelno tome postoje uhljebska radna mjesta na kojima se dobra plata daje a sav poso je da visis na fb povazdan?
@Vrag jedino s cim se ne slazem da ovo mjesto bude rijeseno zakonom o radu tj. da se placa novcem drzave i poreskih obveznika. Taj covjek bi se trebao placati iz licnih sredstava kao neka vrsta licnog savjetnika, ali da je danas potreban itekako jeste.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mislim da Radončić Fahrudin ima najviše savjetnika... koji dobro rade posao...al stade im Ayla u kraj
Ovaj Čavara je za zatvora. I sugrno će ga Čović tamo uvaliti. Stavice im EU i Hrvatska soli na rep. Ne Bosanci ili Srbi vec baš njegovi. Vidjecete to.
koliko god dobije penezi malo je za ovolike gluposti
Eto ko meni udara dislajkove kad god Čoviću spomenem nekoga u obitelji !
Ovaj zaposleni sigurni prati situaciju i na klixu jer on mora sve pratiti i upratiti, znači ne možemo ništa ovde loše pričati na Čavaru jer bi mogli zbog toga imati problema hehe :) Nije izgleda loša plaća, ne znam je li ovolika plaća samo zato što je u pitanju HDZ stranka, ili nema neke velike razlike kad je u pitanju plaća ovim stranačkim botovima na društvenim mrežama, klixu i inim drugim portalima.Što je stranka bogatija valjda je veća i plaća stranačkim botovima :)
ja politicara i govana...