Komentari (400)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vise lici na vozaca slepera. Vozac drzavnih institucija trebao bi imati kakvo-takvo odijelo. Osim ako se ovaj sluzbenim vozilom ne koristi u privatne svrhe..razvozi punici kupus za kiselenje itd...
Obukao djeciju majicu ne bi li ga utegla oko rucerdi seljackih...
ma neki napačeni srebreničanin uvali oga neko zato što je od srebrenice
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
amater i seljacina. amater zato sto nije smio onako izlaziti iz automobila i ostaviti ministra nezasticenog nego obavijestiti policiju da ga neko prati, a seljober zasto je ne treba objasnjavati
chuck,., zar bi se inistar vozio u passatu pored avudija,., novog avudija
Problem je sto tzv.mangup vjerovatno isto radi u privatnom vozilu pa sad sjeo u sluzbeno. Postoje i profesionalci i gospoda, al ovaj Saban to sigurno nije
focak
Vokri mu sto ovaj ima brze auto od njegovog sluzbenog Passe :D
sta ga ima snimati...nek ode da snimi Obamu......
VIDI PRCE, VISOKO 111 ČITAVIH CM A POTPISUJEM DA NOSI VEĆI BROJ GRUDNJAKA NEGO MU NEKA JADNICA OD CURE, AKO JE IMA, ALI ON JE KOČIJAŠ PA SE NEKA ZALIJEPILA, BAŠ JADNICA. KOMPLEKSAŠ ZA ZEMLJU ZALIJEPIO! A KO NEŠTA SE KOFRĆI, KO ON BI NEKOME I BATINE UDIJELIO, MOŽDA MU JE TO NAREDIO BEĆIROVIĆ, NAREDBA JE NAREDBA A NAŠI UMNI I LJUDI NA POZICIJAMA SU UPRAVO OVAKVI. E MOJ JOSIPE BROZ TITO. KADA BI VIO KAKVE SIROVINE TI DANAS VLADAJU NEKADAŠNJOM ZA PRIMJER ZEMLJOM ODMAH BI SE PONOVO DOBROVOLJNO VRATIO U GROB. ,,JOŠ JEDNOM I DOBICES BATINE, SAMO CU TI JEDNOM RECI,, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA MIŠ SE OSILIO.
nije se s budalama zajeb.... budale su to sve go kriminalac neka se ugledaju na svjetske tjelohranitelje kako su obučeni i kakvo im je ponašanje.
KAKAV MU ŠEF TAKAV I ON. MALI KRATKONOGI, GUZATI PRCULJAK. NAŽDERAO SE SA NAŠIH SIROTINJSKIM PARAMA, SA NAŠIM SIROTINJSKIM PARAMA NABAVLJENO I OVO VOZILO I PAPČIĆ SA SELA SJEDO HAHAH KO JE KAO ON. STIDIM SE BOSNO I HERCEGOVINO, STIDIM SE KAKVA DUHOVNA FUKARA VODI OVU ZEMLJI I VOZI SE TVOJIM TLOM.
HAHAHAHA. KRATKONOGI PAPAK! KAKAV GAZDA TAKAV I ŠOFERČINA. ZAPALO GRMALJE. ZADRIGO, IMA GUZIČETINU KAO NAĆVE, STOMAČINA PRED NJIM , FUJ! JA DOBRA VAKTA ZA POGANA INSANA. KADA SE NAĐEM BILO GDJE VAN BOSNE I HERCEGOVINE NI U LUDILU NE IZGOVARAM ODAKLE SAM DOŠLA. ŠUTIM I NE DOVODIM SE U SITUACIJU DA TO MORAM REĆI JER PROPADAM OD SRAMOTE UPRAVO ZBOG SELJAČINA ALA BIĆIROVIĆ I OVAJ MU MAJMUNČIĆ. PROĆI ĆE I OVA NAJPOGANIJA VREMENA U ISTORIJI BOSNE I HERCEGOVINE PA SE NEĆEMO STIDJETI PAPAKA (NEKA RANIJE SU OVAKVE LIKOVE NAZIVALI ,,RUTAN,,) KAO ŠTO JE OVAJ SA SNIMKA.
Pridjemo ti mami i sestri svi sa klixa!
ma vozac se malo iznevirao jer ga je drugi vozac stalno pratio... ja mislim da bi svi bili iznervirani, i koji vrag ga je pratio???na kraju sve se dobro zavrsilo nije bilo "fizike"
(1) Vozilima pod pratnjom, u smislu ovoga Zakona, smatraju se vozila koja prate pripadnici policije i vojne policije s posebnim policijskim vozilima opremljenim uređajima za davanje posebnih zvučnih ili svjetlosnih znakova crvene i plave boje, kao i ta policijska vozila i to za vrijeme dok se ti znakovi daju. OVDE NEMA NIKAKVOG AUTA POLICIJE ILI VOJNE POLICIJE ...... KAKVA NAM JE DRZAVA SVAKO MOZE DA STAVI OVE BLINKERE I GLUMI BUDALU......POSTO OVO NISU NIKAKVA VOZILA POD PRATNJOM JER IH OCIGLEDNO NE PRATI POLICIJA , OVAJ DEBIL JE NAPRAVIO MILION PREKRSAJA.....KOJI HIPO
Evo postoji snimak sta kabadahija radi na cesti. Da li ce kabadahija koji je konstantno krsio zakon na cesti i prijetio drugim ucesnicima u saobracaju BITI SANKCIONISAN?
Jooj Hamo vidi mu glave :))))))
Ne provociram, ali zar je termin ''kabadahijsko'' pravilan i zar mu je mjesto u jednom novinarskom članku? Nije li i to, eto - kabadahijski ???
Jooj Hamo vidu mu glave :))))))
Ovdje se tek na 0:41 moglo vidjeti da je vozilo pratnje tj. policije ili protokola ili slicno. sve do tada je ovo bio normalan crni passat koji pretice i ugrozava druge ucesnike u saobracaju a kakve koriste i kriminalci i politicari u BiH.