{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kabadahijsko ponašanje vozača političara: Još jednom priđi i batine ćeš dobiti

8.11.2014. u 12:19
469
400
Kabadahijsko ponašanje vozača političara: Još jednom priđi i batine ćeš dobiti
469
 
Na cesti Živinice – Tuzla neimenovani građanin je doživio neugodan susret sa uposlenikom Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH koji brine o sigurnosti Denisa Bećirovića, prvog zamjenika predsjedavajućeg Predstavničkog doma PSBiH i sada već bivšeg člana predsjedništva SDP-a BiH.
Incident se dogodio u petak na magistralnom putu M-18, a nakon što je Bećirovićev vozač i uposlenik Direkcije za koordinaciju policijskih tijela u našoj zemlji koja je zadužena za praćenje VIP ličnosti učinio nekoliko uzastopnih prekršaja koji su mogli ugroziti saobraćaj na izuzetno prometnoj cesti.

Vozač je bio izrevoltiran upornošću građanina da ga prati i snimi, pa je nakon kratkog vremena zaustavio vozilo, prišao građaninu u njegovom vozilu i zaprijetio mu riječima "Još jednom priđi batine ćeš dobiti".

Kako saznajemo, bit će pokrenuta istragu zbog postupka vozača i njihovog uposlenika, ali će također biti razmatran i slučaj vozača koji je pratio službeno vozilo.

Kako su saopćili iz SIPA-e, a kako smo ranije objavili, oni nisu nadležni za pratnju VIP ličnosti, te da vozač nikako ne može biti pripadnika SIPA-e.

"Direkcija za koordinaciju policijskih tijela BiH nadležna je za osiguranje VIP ličnosti po mjestu stanovanja, u kretanju i po mjestu rada. Vozač o kojem govori predmetni članak nije pripadnik Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA)", kazala je Kristina Jozić, portparolka SIPA-e.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: