Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi pokusaji destabilizacije BiH i Crne Gore ce propasti u vodu!
Dray,ne baljezgaj smradu nacionalistički.Sikter pašče
@DRYTornado Haha nevjerovatna je ta vasa percepcija stvari,cuj vi ste sve mocniji i jaci.Nikada slabiji i ocajniiji niste bili,to vasa djela i potezi govore!Svi su vas napustili pa cak i oni koji su vas nekada podrzavali.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Srbe mrzi cijeli svijet! Zapitajte se zasto
@Begovac Ljubomora, bato!
@vlado da nema Srba, za Bošnjake ama baš niko Čuo ne bi
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
bukvalno svi problemi zapocinju zbog srba
Srbija i rs su toliko zla nanijele bivšoj zemlji i njenim narodima,a psebno RBiH ,nažalost to i dalje rade,tako da će na kraju oni dobiti što i zaslužujuNjih treba izolovati zajedno sa vučićem i dodikom
Srbija ce opet placati grijehe za svoje zlo...
Ne znam sta su se bolesnici digli, nisu amerika, gdje god pokusaju dobiju po usima. Nek krenu hebat cemo im majku.
Naredbe iz Rusije preko SANU Vučić provodi u praksi,ali implementacija će biti nemoguća jer nasuprot njima stoji ogromna većina-prije svega normalnog svijeta iz srpskog,bošnjačkog i hrvatskog nacionalnog korpusa kao i velike svjetske sile.A ako baš vole da dobiju po dupetu onda Ok.Mazohističke sklonosti jednog pogrešne politike ćemo adekvatno zadovoljiti.
svi srbi u jednoj državi, ma marš u srbiju
To je zelja i problem sto zele Srbe u jednu drzavu tj.Veliku Srbiju Samo sto ovaj put traze mirnim putem jer rat njima ne ide u korist zbog komsija jer ni sa jednom drzavom nisu u dobrim odnosima oko sebe
Dodik više ne prijeti....... Omekša lik odjednom
Kusturica snimio novi film "SJEĆAŠ LI SE VELIKE SRBIJE" !!!........ Gusla ti Velika SRBIJA, GUSLA !!! Kad ono sa oluka jedna KAPKA TUP, ZA VRAT !!! Ko da je neko KANDŽIJOM ošinu !!! SPLASNU ĆUNA VELIKE SRBIJE u minuti, ISPUHA ko DUŠICA !
Mi smo spremni MILORADE, samo nemoj pobjeci iz Bosne kad zakuhaš... ;)
njemacka
Nije Vucic iza toga jer ljudi u Srbiji ne misle da su bosanski Srbi, Srbi! Zovu ih cigani! I što bi Vucic pustio nekog kao Dodik u Beograd da mu bude, šta?? Konkurencija? Sve je ovo joke...
JESTE VISE NAPORNI U PI KE TRI MA ERINE!!! RUZNI STE I GLUPI I RE RDIRANI SVI DO JEDNOG NA TOM JADNOM BALKANU!!! JEDAN ZIVOT IMATE I UMJESTO DA SI MOZZETE KUPIT KARTU I OTIC NA BALI VI NA KLIKSU JEDNO DRUGOM SE,.RETE dabogda vam korona virus dosao i sve vas nacionaiste i opcenito sve vas satrao.
Je,.b,.ite se. vise svi!!!!!! Je,.ale vas granice vjera i povijest odi te svi u pi,.ku materinu hvala Bogu!!!da nisam vise na balkanu!!!
Dodik ne prijeti iz objesti vec radi posao za koji ga je srpski narod izabrao. Bosnjaci nikako da se nauce pameti. Uz sve njihove "prijatelje" u svijetu spali su na frtalj drzave. Rekao bih da bi bilo pametnije sada traziti zajednicki jezika sa Srbima i Hrvatima jer su im oni ipak mnogo blizi od Amera, Engleza ili Svaba. BiH je dovoljno prostrana sa sve.
crna Gora i Srbija jedno te isto-- Pozdrav Dodiku iz Niksica.