Komentari (313)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo je samo država,a nas u Tz ko hebe,baš vam hvala smecari
a šta misliš kakav je tek odnos prema manjim gradovima ?
@vagabundo1976 Haj ne kenjaj. Turci žele ovo finansirati, nije to ideja ni Sa ni Bg.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
u mom životu najgori zločinci nisu Karadžić, Šešelj, Milošević, Dodik .. moj život i užasi su obilježeni Izebegovićkom erom na vlasti .. otkad su se maloumnici dokopali vlasti ja ne mogu sebi da dodjem, sve vam ye__bem
Sarajevo-Beograd ahahahahahahahahhahahhahhahhahahhahahahahahahhahhhahhahahahha, tu su svi poludjeli više
@SnoopDogg ..hej balavac, napuši mi se ovog osunećenog q__rca i ti i tvoja mati koja te napravila takvog retardiranog .. pi4ka li ti materina balava, retardirana
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nije samo federacija BiH Bosna i Hercegovina nego i rs kao pola te drzave i koji je administritativno oznacen kao entitet sa odvratno nepravednim diskriminatorskim imenom koje moze samo Srbima stati pod kapu.Sve je to BiH i treba cijela da se razvija. Ako ce mo ovako strahovati da ce se zemlja raspasti onda bolje da nas nema.
Po meni autoput SA -TZ treba federacija praviti i to pod hitno.Ovo preko Visegrada je Turska hedija -poklon i nije lose da se uz BG ujedno povezemo sa Sandjakom i dalje sa Mediteranom.
Beograd-Pale, mater ti Jusko bemje u paksu iz kog te posrala. Bake tebi retardiranu jer te retardiranog okotila i svim tvojim papanskim pajdasima iz sda. Zagadili ste ovu zemlju svojim prisustvom kriminalci i zlocinci. Ima li makar jedan da nema barem 1 robnu kucu od vas, udruzena bando. A ebavo vas i Erdogan i vi njega. Al nadoci ce sve na svoje, nije nicija do zore gorila, insalah!
Ko je u predstavnickom domu glaso za ovu rutu...i pitali se ovaj scepin ministar ista...
Ne pitamo se mi iz Sarajeva mnogo, davno je ono okupirano raznolikim smecarima iz drugih krajeva. Izetbegovici su iz Samca, Aljo Junior rodjen u Sa, ali ko da nije iz njega, Nermin Niksic iz Konjica, Fahro Crnogorac, Komsic je Sarajlija, al prdimahovina u politici, jedino je Zlaja bio Sarajlija. Stara sarajevska klika okoncala je 90-te svoj mandat. Sarajevo je sada provincijski grad po tome ko vlada u njemu i odlucuje o svima nama.
Bice im to ruta kad nastupi BH oluja.
Izdefinisat ce oni tebi lako, samo ti se pitaj dje su ti pare !
jedno pitanje, znacenje rijeci investitor??,.,., jel to oni daju pare za gradnju autoputa, stave svoju rampu i naplacuju ili ovaj bradonja ima neku drugu definiciju
Ma neka ga prave pa kud god! Sad vi nasli da se pravite pametni, da se to.. a da vam ne udje.
Ne kuzim zasto bi se onda ovaj projekt uopce zvao cesta Sarajevo-Beograd. To je izgradnja brze ceste odnosno unaprijedjenje infrastrukture kroz RS, a par kilometarara ce eto zahvatiti i podrucje Sarajeva. Ako se gleda logicki, zasto pravit cestu kroz nedodjije gdje zivi vrlo mali broj ljudi a ne rijesit jedan od najzagusenijih pravaca kao sto je Tuzla-Sarajevo i dobit kratku i logicnu rutu za Beograd. Meni ovdje nista nije jasno....
naj bolje vam je da ta cesta ide lukavica Belgrade
I niko ne vidi kako se Turci ponašaju. Pišaj po sirotinji, ako je "tvoja" (jer već smatraju da smo "njihovi", što je naša greška) onda još i više.
OVO NIJE SARAJEVO - BEOGRAD I IZ OVOG SE FBIH, A POGOTOVO SMOGOVITA DOLINA (CIJELI SAOBRACAJ KA ISTOCNOJ BOSNI DA ZAOBIDJE SMOGOVITU DOLINU) TREBA POTPUNO POVUCI, A TURCIMA SKRENUTI PAZNJA STA BI ONI DA PRAVE I FINANSIRAJU.
I za ocekivati je bilo da Turci finansiraju autocestu "velikosrpskog genocida".
Ne definises li je ti da ide preko Tuzle, izadji potpuno iz tog projekta. Smogovitoj dolini ne treba jos jedno saobracajno zagusenje da bi Srbija se gradila.
Mozda za 10god Tuzla bude gl. grad RS, a BL u FBiH. zemljotres!