Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako to da nema komentara o Daliji Hasanbegović-Konaković, hehe
dokaz da nema nezavisnih medija.
@Derim I ...da izaberu daliju umjesto bakira, možda bi šta i bilo od sda.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Naredna vijesti o ovom čovjeku: ''Ministar Jusko je odbio vožnju službenim vozilom, prošetao je 5min''. ''Ministar Jusko je došao tačno na vrijeme u ured i započeo radni dan''. ''Ministar Jusko je kupio domaće mlijeko u Bingu''. Ministar Jusko je........radio normalne stvari koje nisu normalne za ostale političare.....itd......itd.....
Ministar Jusko je izbrojao do beskonačno... dva puta.
Avijonska karto, odbi !!!
Jeftiniji populizam odavno nisam vidjela! Ložite se sve jer veze nemate kako funkcionira uprava. I šta mislite da će on sad tu razliku dati nekoj sirotinji?! Hoće vraga! Taj novac se vratio odakle je i došao - u budžet planiran za putovanja, što znači da, ako sada nije potrošen, bit će, za istu stvar - putovanje!!
Nećeš ti dugo pored ovakvih govana, ukloniće oni tebe jer ćeš im smetati kao takav!
Istina tuzna
@Nacijaodgovana Ma jašta...On je automatski nepodoban, baš tužna istina.
tko zna mozda bi on i volio u biznis klasi ali stranka rekla ajde malo da se promovisemo kao mi nesto stedimo, a novi audi se priprema ;)
Kaze nije htjeo da vijest dosije u javnost a njegov sef Fahro privi objavio,ovo samo za ovce nije nastimano,ovo mi lici nesto kao na koridor VC
Ja postena covjeka braco mila difovac kojem je voda najveci kriminalac na funkciji ministra saobracaja i komunikacija
JESU OVO ONI ŠTO PRODAJU STARIJA AUTA ZA BAGATELU AKUPUJU NOVA PO VEĆIM NEGO ŠTO KOŠTAJU?
Baš me zanima, gdje li je Jusko trebao putovat'? He he he...
JA BA BOLJE SE PENJAT NA MATERHORN ;D
Nek se i ostali ugledaju.
Uzgred, da li je iko vidio na avionima koji slijeću u Sarajevo da li se business i ekonomska klasa bitnije razlikuju osim u cijeni? U svim avionima iz Sarajeva u kojima sam bio (Adria, BH, Malev, Lufthanza, Austria, Turkish, Alitalia, ...), business klasa je samo nekoliko prvih redova i razlika je simbolična (Adria daje čašicu pjenušavog vina, Czech air kockicu bombonjere). Jedino kada sam letio iz Istanbula za Seul vidio sam da business klasa ima posebnu kabinu i bolja sjedišta.
Svi sad nesto populoza !!! Zar nemozemo jednostavno pohvaliti cin ministra i traziti isto i u buduce od svih ministara i politickoh vrha.....
Svi sad nesto populizam !!! Zar nemozemo jednostavno pohvaliti cin ministra i traziti isto i u buduce od svih ministara i politickoh vrha.....
Hadži Jusko u ovom naručenom i propagandnom prilogu ko KALIMERO, to je jedna sitna duša i nikakav čovjek u svakom smislu, koji nikada nikome uslugu vratio nije, kad mu što treba skuka se i ko fin, a kad treba vratiti uslugu nedostupan pretplatnik.
Jedini normalan medju politicarima.
aaaaa pa jedna transa MMF-a otisla samo na avionske karte.. sada je Jusko pomrsio konce. nadam se da ga nece smjeniti.. OK je osoba a takve ne vole ovi sto su na vlasti..
Evo na TVSA sada Breaking News: Semir Efendić - Rumenige našao 140 KM ispred zgrade RTV BiH i nije ih htio uzeti, nego ih dao portiru. Javio gore Elviru Resiću da objave vijest uz obrazloženje: Neće mene Jusko pravit' budalom :)
da se hoće potakmičit u dobrim djelima
hahahah Rumenige hahahah