Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jusko dragi ni 3g ne radi kako treba
hhhahahah pa frajer ne zna ni šta je, ni zašto bi trebali uvesti, al' će uvest.. to je najbitnije :D
@JackLondon Vrijeme 5G uvoditi ovi tek 4G hoce...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jusko zna. Naime, bio je najbolji na smjeru telekomunikacije na DIF-u
Korak naprijed, nazad dva. Daju prostor da Telemach preuzme, mobilne mreze i tada ce utopiti telekom i Jadran sa jahtama je njihov.
Ne daj se Jule!
Jos nemate 4g?Kod nas u Matuzicima i Celjugovicima vec ima ali mi pripadamo RS-u😂😂
Da nam bar 3g radi, a o 4g mozemo sanjati😂😂😂😂, al hajd fino bi bilo da se uvede
Moj prijedlog, a nije mi jasno kako na to sami niste nadošli, je da uvedete akcize i odmah uvedete 4G. Nema smisla da za Evropom kasnimo 20 godina
Dok normalan svijet uveliko privodi kraju pripreme za 5G Jusko nam soli pamet o uvodjenju 4G/LTE
kakav izvjestaj klixa kao skolaraci.... ima nas vise pametnijih nego sto mislite, 4g hspa ili lte??? koja je sad 3g varijanta???? koje razlike u brzini??? kako se to na korisnike odrazava po paketima???? bas ste pravi novinari za vesele sveske...
jos jedna u nizu ubleha ...
Zelimo autoput, zelimo ceste! Niste napravili 1 km autoputa i sada nam mazete oci sa 4g! Da li ste vi normalni? Neka vas bude sramota!
4G žestoko "guraju" provajderi zbog tržišta. Šta je ovdje doprinos ministarstva, koje izdaje administrativne dozvole? Pravo pitanje g-dinu, je kada će BiH preuzeti kontrolu svog zračnog prostora iznad 10.000 m. Najavljivano za 2015. i dalje svake godine SRB i HRV ubiraju desetine miliona Eura. Godišnje BiH preleti preko 360.000 aviona. A naše ljude globimo akcizama i ekološkim nametima!
Ministre, šta je sa digitalnim televizije signalom sa Vlašića?
Ne serite po Svabi
Mislim, u svijetu se lagano već postavlja 5g...pa eto da se hvalisavac malo informiše. Nije na odmet...
Jusko kad uvedete 4G onda uvedite akcize i na 3G i na 4G pa povecajte akcize na gorivo pa onda na cigare pa nas srokajte do kraja ako ovo nije kraj.
U evropi vec imaju 400g.Dokaz da je BiH 100 puta sljabljija.