Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj kreten koji šalje jedinicu da uveliča antiustavni praznik nema šta da priča. Ja sam mislio da je on davno završio karijeru zbog toga. Dajte nekog normalnog da radi ovo za MAP.
Jeli ovo onaj famozni Yusko.....
Evo dodik se pretrgao!
Baš ga ljulja rakija!
I DODIK JE POLOŽIO ZAKLETVU DA ĆE RADITI PO ZAKONU.ŠTA TREBA ČEKATI DA DODIK URADI PA DA SE PRIMJENE SANKCIJE PREMA NJEMU, JER ON ĆE NASTAVITI U NIZU PRAVITI SMIJARIJU OD DRŽAVE I SVIH NJENIH GRAĐANA. PITAM ŠTA ČEKAJU ODGOVORNI U DRŽAVI I ŠTA ČEKA INZKO DA SE DESI , ZAŠTO NERADI SVOJ POSO .
A ti mrš šćepi u toranj, u kućicu
Ovaj isti kurcubic 😂😂
jusko dabogda umro i ti , i ttvoj sef braboncic ...zato sto si poslao oficire da obiljeze 9.jan.
....ne mozete u nato jer srbi nece na to pristati...da ste sacuvali armiju bih mogli ste sami o tome odlucivati...ovako za sve morate traziti potpis srbskog clana presjednistva...odnosno izjasnajvanje narodne skupstine republike srpske...srbi nato smatraju zlocinackom organizacijom i nikad nece biti dio udruzene zlocinacke organizacije...ako mozete bez srba..bujrum....:)
ti si bolestan ocigledno
@anonymous07 ..ne mozete u nato jer srbi nato smatraju zlocinackom organizacijom..zavrsena prica...dzaba se kofrcite...:)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Necete nikad uci u NATO Bosnje, rekao vam je Dodik!!
NebeskaKarina pred nama je .... čuće se .. :)
2009 Gosp. Radmanović aminovao JBG
Nevezano za temu - Koja je ovo ljudi seljačina .... par excellence seljačina !!
RADMANOVIC JE DAVNO POTPISAO BIH JE U NATO
IMA LI SE OBRAZA JAVITI OVAJ BOCUN I ON NAM SOLITI PAMET. ODI U BL 9.JANUARA I TAMO NJIMA RECI STA TREBA RADITI
E baš ste našli kompetentnu osobu, osobu od ugleda, struke, znanja da nam kaže.