Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1991 se izjasnilo romima 9.000 ostali se izjasnili srbima,ugrozeni ste stvarno nece vam bosnjaci da naprave asvalt do kuce i da vam uvedu struju u kucu i plus vam nedaju oluke sa svojih kuca kad trazite staro zeljezo po bonjackim selima,stvarno su ovi Bosnajci bezobrazni..
Da je bogdom Hitler pozivio jos koju godinu, eh sto bi bilo lijepo!!!
Romi imaju braću u RS
JARANE, da ti nešto iskreno kažem : NI JA NISAM ZADOVOLJAN U OVOJ LOPOVSKOJ DRŽAVI.
Euro Rom? Pa ovi nisu normalni. Ovo se događa kad šejtan obuzme insana.
pa ni mi ostali ne mozemo bit zadovoljni,kamo li oni.kad bi nama bilo bolje i njima bi svanulo sigurno.vise bi im para djeca donosila kuci od prosjacenja,a to je kako ja znam krsenje zakona..ali ajde,,nije ovo vidjelo demokratske zemlje pa sta imam dalje palamudit...
gledaj ti njih oni bi neka prava a prava nema ni vecinski narod u BiH a oni bi kao neka prava,eto tacno vam ih treba dat da se očuva ota loza tako čestita,puna naučnika i mislilaca.
Dobro je masala neka se okupaju i oni nekad