Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juratovic je jos jedan lazni prijatelj BiH. on samo gura politiku HDZ i nista vise.
Podrska OHR i VP nije podrska Schmitu. Njega i HDZ podrzava ali to moze macku o rep.
Kad bošnjacima nije valjao Haris Silajđic kojeg je čitav svijet cijenio i koji je dao nemjerljiv doprinos opstanku Bosne kako da im valja neko ko kritikuje.iza rata gosp Siljadjiča dočekali u krajini i glavu mu razbili.nek i oni puno nehodaju po Bosni proče i gore bez obzira što su istinski prijatelji Bosne.
A kad je to Bundestag raspravljao o Schmidtu. Podrška OHR kao instituciji je okvirna i nije se ticala Schmidta...ne iznosi laži Juratoviću, ne priliči ti
Jurisic, latentni stasaU
Uspaljeni "patrioti" našli još jednu babarogu i zlotvora da mu se nagovore... Šta ćete, mi fini, a svi se urotili protiv nas...
Treba mu jos jedan orden fasista iz Hrvatske
Ovo se vidi iz aviona da je skuhano u jednoj kuhinji! npr. Slavo Kukić kod Zukića N1kaže, parafraziram; 🔹🔹🔹Istina je da tamo gdje su Bošnjaci dominantni tamo je najviše Evropskih građanskih vrijednosti,....glasaju za građanske partije ... A na pitanje kako to da pokušaju SDA maknuti s HDZ i SNSD ne? A onda kaže da je dobro to što se na tom području izbacuje i ono pola nacionalnih glasova naroda (SDA) Važno je da se od nekud počne... PROVIDNO!!!
Osokolili se uzepejci, izlaze iz jazbina, više se ne skrivaju.
Cuj pa Dodik je izgubio izbore ko mu je pomogao da opstane vi uz pomoc Cika logicno tak da ne trabunjaj