Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covic pruzio ruku pozelio dobrodoslicu i usput im spomemuo da ,,jedan narod nemoze birati predstavnike drugom narodu'' pa tek onda ljudi skinuli kapute i sjeli da malo odmore od puta...
@nisnan Tocno! Drzava nam je takva kakva jest i nije ni korektno, ni moralno, a niti civilizacijski ismijavati zakonkse odredbe vlastite zemlje i pokusavati prevesti zedne preko vode gradjane i narode s kojima zivimo i zivjet cemo ovdje zauvijek. Postovanje medju nasim narodima i svim gradjanima koji cine BiH naprosto je pitanje elementarne ljudske pristojnosti i tu se nema sta tko komu postavljati s visoka i glumatati da ima nekakav ekskluzivitet na BiH jer BiH pripada svima nama!
Slušam Čovića ovih momenata i ponovo provlači onu floskulu " legitimno predstavljanje naroda " što mu znači hadezeov model izbornog zakona.
BiH nije država.. Srpska jeste. BiH je protektorat. Srpska nije. Al Bošnjoci hoće da žive sa Srpskom, ali Srbi neće. A neće ni Hrvati. A neće ni babo iz Krajine. A virtualno su svi kao zajedno. A nisu. Ludilo...
EU može predstavljati jedna čovjek, a BiH moraju tri.
ovo su nadrealisti u zivo!
Ove slike su dokaz da sve baelaja što proživljavamo nam je nametnula međunarodna zajednica . Vidi ti njih samo kako se strastveno ljube !! A kasnije će izaći pred kamere i govoriti uopšteno o tome kako političari u BiH treba da se okanu nacionalističke retorike, korupcije itd... Da ,ali koji političari ?? Nikad konkretno da ukažu prstom i da definišu problem kako treba . Pa ono sa kojim se ljube -- Karaju nas svi skupa u zdrav mozak !!
Jao slike broj 2
Slika br.1 - Covic u centru kao pravi K :-)
Đe su džandari da ovo pohapse
slika br.2 je 😂😂😂😂😂
Pričajte vi šta hoćete ali je Bakir jedini ovdje laf.
To je nerješiva ''križaljaka'' za BiH i njene narode a krivica nije samo na onima što vode narode ( u ponor, srednji vijek, propast... ) nego i na narodima ali i na svakom pojedincu. A što se tiče nas ( Bošnjaka ) a jasno kažem nisam za politiku koju vodi SDA i Bakir Izetbegović. Politika koja počiva na kastinskim odnosima i vodi se u halkama, na minderima ili ''tabačkom mesdžidu'', politika koja unosi smutnju među Bošnjake je pogubna politika.
Hvala administratoru što me blokira.
Ovaj Covic se uvijek usiljeno smije kad dolaze ovi iz EU.
koliko zla na jednoj slici
Ovaj Juncker se baš voli ljubiti, ne zna čovjek s kakvom bandom ima posla