Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
javna preduzeca su okosnica oporavka od ovih katastrofa, svaka vam čast!
Svaka cast, svaka pomoc je sada je i vise nego potrebna ... svako treba da pomogne onoliko koliko je u mogucnosti.
bravo za JP Ceste FBIH, svaka pomoć je dobrodošla, trebamo se uključiti svi do jednog
osim internacionalca, on je lajk kurva i mora biti top komentar
Ljudi svaka vam cast.sta drugo reci na vas rad i zalaganje za gradjane ove zemlje.Mislim da je BIH pokazala svoju solidarnost,humanost.Samo tako nastavite.
Upravo, mnogo je bitno i pored ljudstva da se posjeduje i mehanizacija koja će svakako ubrzati napore i radove. Pozdravljam ovo
Lijepo i humano i od njih sto su se digli da pomognu ugrozenom narodu.
bravo za ove ljude.mislim da je jako bitno da sad pomognemo.Ovim ljudima je potrebna pomoc sa svih strana.
Sta ce sad jadni SDP poltroncici, poplava im syebala show koji su planirali napraviti za otvaranje dionice pred izbore.......
pa ti glasaš za SDP majmune!
mislis?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Valjda im je posao da se bave putevima. Isto ko što je posao pilotima helikoptera da voze helikoptere u sličnim situacijama. Ko biva eto oni neke 2 pumpe donijeli. Vjerovatno su im trebale da uklone vodu sa dijela puta, pa usput iskoristili priliku da ispadnu junaci. Svako bi da ispada nekakav heroj zato što radi svoj posao. Floskulama nas bombarduju. Jedini pravi su oni koji pomažu zato što im se pomaže, a ne zato jer im je to posao. Pa usrana vojska ništa ne radi po 364 dana godišnje.