Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko naravno po njihovom nije lud das prijavi korupciju..jer su oni jedna od najkorumpiranijih stranki u drzavi..uz naravno nezaobilaznu SDA !!
JEL' TI DOBRO SLAVKO, POPIJ CASU VODE I KOCKU SECERA, MOZDA SE OKURAZIS.
Popljivase stranku ZaBiH, a najkonkretnija stranka, nisu cvjecke ali su nesto uradili za razliku od ovih kmera
Slavuj samo istinu govori. Svi to znamo i nije nikakva tajna da se zapošljava preko veze. Ali je crnjak da jedan političar javno to obznanjuje. pa vi skontajte u kakvoj državi živimo.
Jel ovo Slavko il je neko supu prosuo...
u pravu si slavko , ko ce koga prijavit kad ste korumpirani od cistacice do presjednika. puuuuni dzepovi oraha
"Ako se neko 'uvalio' u neku instituciju BiH, naravno da je došao preko veze, stranačke, rodbinske... I on će sad prijaviti korupciju! Pa, nije lud!" Boze dragi sta sam dozivjela, nekada je to bila javna tajna, sada pored svega politicari otvoreno pricaju o tome?! Da smo bogdom pravna drzava, digla bi se velika prasina oko ove izjave, al ko ce je dici kad su svi zaposlenici u pravosudju dosli tamo nekom vezom - rodbinsko-politickom. Ova drzava je u jednom dubokom beznadju, i ne znam sta i ko se moze nama desiti da sve to promjeni.
pa zar ovaj lik na slici nije pokojni ... ja mu rahmet preo ima godina
Slavko,,,bas te otac smlatio..vidi te na sta licis..nedo bog nikom :)
On to iz iskustva.
Na žalost, ovo je tačno!
Ako iko zna kako ide sa cinkarenjem onda je to ovaj bivši radnik tajne policije-SDB-a i 100% je u pravu.
ljepota od covjeka :D
Kako pozitivno utiče ova izjava parlamentarca na svijest društva :) Ima da od sutra ljudi sami sebe prijavljuju za korupciju , krađu i sl. :)
jao izjave!
ovaj picopevac je 100% u pravu iako je doDICKov avlijaner,šo jes ,jes
Ovaj ce zakon biti izglasan kad tad..a narod je odavno dosao tobe da vas prijavljuje i nekrije vose nista u sebi. A kad to bude vi pravac zatvor...
Jao majko moja... Ili si mlad ... ili si glup ... ili oboje ... Pa zar ti nije jasno da će ovdje biti isto ovako do samog Sudnjeg Dana ... Eeee .. odakle više crpite taj lažni optimizam...