Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onaj tko želi dobro BiH treba pročitati ustav Švicarske i na tom uzorku tražiti rješenje za ovu našu napaćenu državu. Svi oni koji misle da su na određenom području većina i da se njih mora sve pitati, dugoročno rade protiv BiH i svog naroda.
Gos. Josipovicu vas covjek kad vidi vidi osobu koja odise kulturom. A ova nasa tri mamlaca pa oni na cevap I luk mirisu I u Briselu a kampli kod kuce. "Putuj EU nemoj vise cekati na nas ..."
Mislis na Dejton?
SANKCIJE ZA BIH POLITICKE LIDERE,PA CETE SE DOGOVORITI I TE KAKO! BLOKIRANJE SKRIVENIH BANKOVNIH RAČUNA IZVAN BiH ,,, ZAMRZAVANJE RASPOLAGANJA IMOVINOM IZVAN BiH ,,, ZABRANA ULASKA U EU ,,, INTERPOLOVE POTJERNICE ZBOG PRANJA NOVCA
G.Josipovicu, rjesavajte probleme u svojoj drzavi , Hrvatska vam je BANKROTIRALA.
ANKCIJE ZA BIH POLITICKE LIDERE BLOKIRANJE SKRIVENIH BANKOVNIH RAČUNA IZVAN BiH ,,, ZAMRZAVANJE RASPOLAGANJA IMOVINOM IZVAN BiH ,,, ZABRANA ULASKA U EU ,,, INTERPOLOVE POTJERNICE ZBOG PRANJA NOVCA PA CETE SE DOGOVORITI I TE KAKO!
Upravo suprotno. Samo nametnuta rjesenja mogu funkcionisati u BiH. Pa zar to nije jasno svma? Dayton je nemetnut pa tako i sve ostalo nakon njega ceka da se nametnu. Ne moras Josipovicu biti pretjerano inteligentan da to vidis osim ako se ne radi o nekim i dalje tihim proslo rezimskim tendenciijam koje ni u Josipovicu nisu izumrle unatoc hiljadama mrtvih.... Naci ce oni kad se stvori pogodan trenutak opet sebi topovsko meso za naci ciljeve u BiH.
Ivo gledaj svoja posla. Sa pola Eu se posvadali, a on brine o BIH...Bolje neka ide izgladivati odnose....
u liku ovog covjeka leziTUDZMANOV duh demokratije
pojasni malo tu svoju tvrdnju, baš mi nije najjasnije
Eto vi ste fina i poštena drzava...
sto ne mogu ovih sto se brinu za manjine u BiH (citaj hrvate) a ocistili su svoju zemlju od uljeza (citaj pravoslavce). Hajde Ujo odjebaus u skokovima.
bitna razlika je u tome što su hrvati u bih konstitutivni narod, a srbi u rh nacionalna manjina, koja je uzgred ppokušala napraviti nered u državi koji i danas plaćamo
@conte daj mi reci po kojoj matematici ti to racunas da su srbi manjina u RH a Hrvati konstitutivan narod? Ustavom definisano? Vidjet cemo poslije popisa...ali opet ti umanjujes pravo pravoslavcima u RH a dajes sva prava Bosnjackim katolicima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vratiti prijeratne 102 opstine i njima dati vlast. R S ukinuti kao i federaciju i distrikt Brcko. Jedino posteno rijesenje.
Zasto ste to sami ukidali referendumom.
Cetnitet rs je nametnut i kao takav nema sanse. Bravo Josipovicu.
Bosanski politicari nemaju "svoj narod" oni imaju "samo sebe i svoje fotelje"
Nametnuta rješenja nemaju šansu a političari ne mogu da se dogovore. .. hajde nam ti nađi rješenje