Komentari (251)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono što fascinira je da niko iz katoličke crvke niti hrvatskih vlasti nije digao svoj glas i osudio Čovićevo veličanje tzv herceg-bosne, koja je na međunarodnim sudovima okarakterizirana kao zločinačka tvorevina. A palamude o antifašizmu.... Ma mrš !!
@EvelinSalt Paradoksalno je da su božije kuće postale izvori svog zla kojeg ljudi čine jedni drugima, iako niti jedna vjera ne propovijeda mržnju i ubijanja.
Djela, nadbiskupe, a ne riječi. 1. Crkva je prešutjela da u Hrvatskoj srušeno/oštećeno 3000 spomenika posvećenim borcima i žrtvama NOB-a 2. Crkva dopušta održavanje svake godine mise za Pavelića i vođe NDH u sred Zagreba 3. Crkva financira negatore genocida nad Srbima, Židovima, antifašistima i daje im prostor za promociju 4. Crkva ignorira komemoracije žrtvama genocida 5. Crkva ignorira brojne svećenike koji su pomagali NOB
Onaj kukasti krst na stadionu i divljane ustasa u Jasenovcu na im je dohakao. USA i Izral su im to debelo zamjerili. Vrijeme je da se i HR bori protiv fasizma u kom su zaglajzali
Pa KURŠĆANI su i sproveli holokaust pedofile Božaniću..........SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUzp i svim hrvatima, hrvaticama i HRVATSKOJ DJECI koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
@satnik Handžar divizija je osnovana 1943...........mi nismo KURŠČANI, niti bi voljeli da budemo, niti smo bili, niti ćemo biti..........mi muslimani preziremo tu pagansku izdrkotinu u kojoj se KURSTI........mi volimo što smo muslimani i obožavamo Islam časni...........Odgovori: Šta ste bili prije nego što ste postali KURŠĆANI, ili misliš da su Adam i Eva bili KURŠĆANI, i još uz to pedokatolici?.
Pa poturice kako u Fekalistanu, Talibanu pa tvoji preci su Srbi ili Hrvati poturčeni talibanu.A to što laješ ko pas , takođe i vama mošnjacima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kakvim se zajmom zajmiš tako ti se vrati
Nijedan pravi kršćanin ne bi trebao mrziti.... Naprotiv on bi trebao moliti za neprijatelja... Bravo kardinale.... Jasno i glasno
For soldier Dragan Covic choice is simple: 1-to be in Vukovar permanently, 2-to be food in can for american dogs.
Josip Stepinac inace veliki ustasa koji lezi u toj katedtali te se oderkao buzanicu
@Dobromil Vi ste masovni koljaci djece. U Prebilovcima ste u osnovnoj skoli poklali 120 djece. Plus jos pobacali nekoliko stotina djece u jame u okolnim selima. U Jasenovcu ste bili glavni koljaci djece. Vi kamenjarski srbi ste monstrumi, kakav ovaj dunjaluk nije vidio. Razumijem Hrvate, koji ne zele da imaju nista sa vama
Gospodine spasavajte dok nije kasno nemojte past pod velikosrpski uticaj kao hdz bih i gospodin puljić
Ko li je pritisno ovog osvjedocenog ustasofila.
Poznata je cinjenica da su najveci ustaski koljaci i progonitelji jevreja u bih bili upravo muslimani koji su tada bili dio ndh...ovi komentari govore koliko povrsno i dandanas pojedini muslimani razmisljaju...a evo opet ste podmetnuli bombu i pobili civile na Filipinima...to ste vi ucinili ...vi muslimani ...nesto nije u redu s vama...u vasim glavama..
@LoveToIsrael a sta je sa sotonom ili luciferom kojeg vi danas obozavate.Idete u crkvke, gdje se do danas obiljezene sotone na kipovima.Vjerujem, pola vas malo zna o svojoj vjeri.
Bozanić je pšotpuno u pravu. Krščani su židoljupci. Iz Tore nastala Biblija, preuredjena za Goje. Koji poraz, koji potop evropskih naroda. Gdje je bilo koji Evropski narod u Bibliji? Nema ga. Zato svi imaju mjesto u Tori - pog jednim imenom - stoka.
Pa mogli sta staviti natpis sa sjecanjima na datume nevino ubijenih u Stupnom Dolu i Ahmicima kao i svih ubijenih u hvo-im hercegovackim konc logorima. E onda bih je rekao da ste se mozda malo uozbiljili
Morao je ovo izgovoriti, jer je vatikan opomenuo da se ide previše u nacizam, a i stolica se lagano trese.
Šta bi ovome monsignoru da preokrene čurak i da da ovakvu izjavu? Napravio je zaokret od 180 stupnjeva! Branio je i slavio svoga prethodnika monsignora Stepinca (plemenitog !!!) koji je bio kardinal u vrijeme NDH, redovan gost ustaške i okupatorske bulumente... Sve će Latin uraditi iz interesa!
Ali mogu biti islamofobi. To je sad aktuelno.
uuuuj oooj klix.......tema za nedelju :)
Sunday bloody Sunday....
mundej bladi mundej
PRIKAŽI ODGOVORE (5)