Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze, na hajr...da ovo prodje.
Ima u Sarajevu i par stotina nazalost... Ima u cijeloj drzavi, al nikoga nije briga!
@DonKerlon, sve je posljedica čuvene “štednje” lude Sebije. Mi smo pakaši što smo dozvolili vladajućoj bandi da se ovako igraju sa našim zdravljem i životima.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
E vidis da su testirali zenu koja je umrla, nebi sad imali 20 doktora u samoizolaciji i ova dva nova zarazena, idiotiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kod nas ce se samo smrtni slucajevi brojat , nema zarazenih jer nema testova
TEST!!! TEST!!! TEST!!!
Tri zaražene od dvije testirane . Ne testiraju ništa idioti , imaju malo testova i testiraju samo u po odmakloj fazi zaraze .
Pa sta pichke,pa sta gofnari koji ste se usrali za vase bezvrijedne guzice,zovot mora ici dalje,cij policiski sat,pljuc
A da se ona jadna rahmetli majka testirala za života, kao što je i tražila, umjesto što su pare otišle na infantilne bilborde, reklame za nesposobnu direktoricu???
Nije ni 1% i sve stalo čitav svijet je stao ovo nema veze sa virusom nego ekonomijom nahebali smo ga svi ama baš svi https://youtu.be/cnzCdHT7rak
Jos si na birou?
I da ovo zlo kada prođe,kažem ne samo u Bosni i Hercegovini nego širom bivše nam Juge,ako ništa da može bar u fudbalu prijateljski Crvena Zvezda da dođe na Koševo i Grbavicu,i obratno Željo i Sarajevo na Marakanu...ja znam da mi to možemo..i oko toga da se takmičimo,gnjavim sad,pozdrav svima od srca..
Pozdrav svima,sa Novog Beograda,i samo ujedinjeni i u Bosni i Hercegovini i šire,svi narodi svih vera,samo ovo da prođe,i mi da prestanemo se stalno glodati između sebe,tako se ovo zlo jedino može pobediti,nikako drugačije,kako bih drug stari rekao...živelo bratstvo i jedinstvo svih naših naroda i narodnosti,da vas nedavim više,od srca pozdrav svima..
@NBGD I onda svi u mali schengen ,a sin ce kao i otac reci "ovo nije nasa bolest" pa ce zsjedno gradit put SaBG istanbul
@NBGD Živio govornik! Tako je!
Ni jednoj državi neće doći vladajući kao nama. Najveće žarište napravio Fadil Novalić i oni doktori u Mostaru. Luda sebija naredila da ne troše testove za koronu na narod nego se čuva za guzonje. Sad kad je umrla žena na Iludži koju nisu željeli testirati, mada je jadna žena 12 dana tražila testiranje, oni kao mijenjaju śtab CZ da se operu.
@Jedan1 ni jednoj državi neće doći glave vlastodršci kao nama ovom pandemijom.
Testiraju te tako sto ti samo izmjere temperaturu 🤧
u sarajevu koga god testiraš, zaražen je.
A zbog čega ljudi ne mogu biti testirani iako pokazuju sve simptome? U jednom razgovoru sa tipom koji ima simptome, doktorica kaže da ni ona sebi ne može da obezbijedi test i da test mogu dobiti samo oni koji su bili u kontaktu sa registrovanim zaraženim. Znam da nema dovoljno testova ali ovo mi smrdi na naredbu sa vrha, tj od Sebije, koju očigledno nijedan doktor, pa makar i on imao simptome, ne smije prekršiti. To je inače ona čije ime možete pročitati na bilbordima po Sarajevu.
Pomnoži sa 7 i dobićeš stvarni broj zaraženih. Ali to nadležni znaju pa se ne moramo brinuti. Oni sve drže pod kontrolom. I nije im jasno kako se odjednom, iznenada pojavi novi zaraženi a da nije bio u kontaktu sa ovim registrovanim. Zato nema šanse da dobiješ test pa makar pokazivao sve znakove korone kao ova nesretnica iz Hrasnice.
@billy the pljuc sve je tako..stvaran broj zarazenih je mnogo veci a to ce se videti u narednim danima. Ovo sto oni objavljuju je bezveze .pljuc
Ima i nekoliko hiljada već ali ne treba paničiti jer nije to nista
Mirno spavajte. Šanko i Sebija drže situaciju pod kontrolom. Još samo da eskalira...