Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Udjelite jeadn lajk, Allah vas nagradio.
Nick i tekst ne idu jedno s drugim, Bože dragi, pamet mu podari ...
Ako diktator bude dolazio, SDA i Bakir moraju direktno na sebe to preuzet, ne kriti se iza drzavnih i drugih institucija. Mislim da vecina Bosnjaka ne zeli ovaj skup, dakle Bakire preuzmi odgovornost, neka vidi svijet koga i koliko podrzavas pa da vidimo kako ces proci.
U pravu si. Šta ste očekivali od ''riđobradog-prvorođenog'' zvanog ''samotepajući lider u Bošnjaka'' koji ide definitivno krupnim koracima u pravljenju porodične/kastinske države osmišljene u ''tabakom mesdžidu'' 1950-tih godina a podržavano od 177.000 stranačkih vojnika zaposlenih u ''porodičnoj firmi'' zvanoj FILDŽAN DRŽAVA'' uz podršku iz halki i sa mindera. Bošnjaci pamet glavu ne vračajte se u srednji vijek ne treba nam produkt SmraDovA.
Sad očekujemo ponovo hiljade balijica i kvazi eksperata koji će da iznose hiljade argumenata zašto je to loše i tako dalje , ali zato balija cvijeta od sreće kad mu dođe Papa i još se takmiče koga će prije da poljubi .
ko hoće da se održi na vlasti mora da šuti, da ide uz vjetar, da saginje leđa jačima...tako je to i kod BOšnjaka, nema druge
de recite već jednom da mogu isplanirat vrijeme, to se ne propušta
Ne kontam što jedan Erdogan treba da drži govor u Sarajevu.
iziđi malo u svijet pa pogledaj, ne kontaš jer sjediš u kući
@UsiljeniMarsh E baš ti hvala što si mi tako pametno objasnio. :)
NO PASARAN !!!
Tjeraj te ovog izroda daleko od nas.
Dotični uveliko investira u Srbiju, time je gura u EU, a u BiH pravi nacionalnu netrepeljivost, te prkosi i provocira EU, te tim postupkom BiH udaljava od EU. Pa brkane eto ti Bakir, Sebija i njihova svita, vodi ih u Tursku pa se razmnožavajte i volite ...
Nije još gotova statua
Zašto bi u opšte i dolazio! Kad su bih političari zauzeti pred izbornom kampanijom a ne biznisom za svoj narode i drzavu!
Kad ga se docepaju onih 300 000 pritvorenih i otpustenih, virice mu tri puta vise sipki iz guzice nego Gadafiju.