Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobiće nas Igman, bez ispaljenog metka. Fakat kvalitetnu municiju prave.
@eReS boJe ti svoju terma
@gofrombalkan A to je zato sto testiraju samo te sa proslave i prate taj trag tako da se stjece percepcija u javnosti da je to jedini izvor korone u FBiH. Da oni odrade testiranje svih osoba koje se imaju simptome i nalaze se u kucnoj izolaciji ili samoizolaciji, bilo bi jasnije puno stanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dohakat ce nam Konjic i ova proslava...
@fufljo samo me zanima kako su to slavili pa su se toli zarazili?
SDA Mafija.
A što ne objavite da je posle fešte u Konjicu isti pjevac i njegov bend održao koncert u Jablanici u klubu punoj omladine.
svečano im sad govno umire od straha...
Ima ih još sigurno zaraženih, ne samo u Konjicu. Samo što nema testiranih. 🖐
Sta je taj gost iz Srbije radio na tom skupu! Kihao svima u lice? Podrazumijevam da nije prao ruke, ali što niste vi???
@1991 Svratio čovek da se malo podruži....
Kuga zvana Munevera20 i ko prezivi nek vrijeme racuna po njoj. Ni po Hristu niti po Hiđri već prije i poslije... Menevara20 😫😫
KONJICORONA.
Đe je Hakija
Zamirisala im picara pa kontaju hajmo napravit jos jedno okupljanje pa kud puklo da puklo.. I ono puče..
Bas me zanima hoce li iko ikad pozvati ove majmune na odgovornost!Napravili su milionsku stetu,a o zdravlju da i ne pricam!
Ne postoje zarazeni i nezarazeni... Postoje tastirani i netestirani...
neka sada prave derneke i okupljana, debili maloumni
Zatvorite Konjic molim vas! Radi svih nas!
cuj svečanost ....odrzan debilizam a ne svečanost
Srbi sa Klixa dosli na svoje, ne mogu vjerovati da se toliko raduju svakom novom slucaju kod Bosnjaka. Bolesnici. Klix ih pusta da vrijedjaju i pisu sta hoce.
Hoce li biti kakv dernek i u Sarajevu al na otvorenom,da zovemo da obavezno dodju ovi iz preduzeca "Igman" i par nekakvih kurtona iz Srbije,da nas pobiju...ma__ im jee... bem