Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu to ona što su ih Bošnjaci bacali lavovima u zoološkom vrtu hahahhaa koji su ti bolesnici pa to nema u svijetu i onda kažu zašto je cijeli svijet protiv Srba.
Koliki si lažov od 0 do srbin
Sta je Srbe uzelo sad ludilo da prisvajaju tudje zrtve??? Srbi = laz, bijeda, bolest, rat, zlo.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Srpski je lagati, srpski je bit zločinac, a nadasve je srpski bit nečovjek. Za to i blagoslov SPC-a dobijete.
I stipendiju u Beograd
Terra8 Na sreću, počeli su se javljati normalni glasovi i iz SPC. Pročitajte na drugom članku kako episkop Jovan Ćulibrk fino kaže da su laži o broju srpskih žrtava projekat Srbije i Republike Srpske.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ubiju te i onda svaljuju na drugog, tipična genocidna bagra
Tako je ubijen komšija, momak srbin na Al polju, otac mu je bio na Palama, razveden od majke ovog momka, početak rata. Odmah Đogo javlja na SRNIda, su ga ubili muslimani. Njegov otac je plakao što lažu, ne znam da li je živ, ali i ja sam srbin iz Sarajeva, i znam to 100%.
Ovi zatucani nacionalističkom mržnjom nisu nikad dobili batine od svojih roditelja. Da sam ja nešto pisnuo protiv bilo kojeg naroda (osim Amerikanaca i Engleza), dobio bih batine od mojih roditelja.
Granata ne poznaje naciju i vjeru. Žali Bože djece...
Tacno! Nasla sam fotoreportera Joëla Robine pa cu razgovarati sa njim! Posto ima 74 godine, nije vise u AFP, napisao je knjigu, oformio svoju agenciju ali jos djeluje.Nastavak slijedi. Lijep pozdrav iz oblacnog Pariza.
Jednom će se ugušiti u vlastitim lažima...
Zločinac Mladić:"Velušiće tuci, i Pofaliće, tamo ima malo Srba"
DOBRO POZNATI LAŽOVI !
Sami sebe granatirali,izgladnjivali,ubijali.. Al ih zajebavaju normalni ljudi koji su spremni reci pravi istinu.
samo se pitam kakav monstrum moras biti da djetetu pucas u srce...
fanatik sa Grbavice, oni su najgori bili.
Srbin = dijagnoza
Nigdje ne postoji narod toliko autodestruktivan kao Bošnjaci. Umjesto da progone vlaške koljače kao Mossad naciste, oni im predaju u ruke pravosuđe i drzavni aparat. U BiH, broj CIVILNIH žrtava otpada preko 90% na Bošnjake(!), a ako se uzme prvih 6 mjeseci rata( koji su naprecizniji pokazatelj planirane agresije na BiH) i više od 95% !!!
Ove vijesti okačite na vrh stranice i nek stoje barem godinu dana, istina se mora iznova i iznova pokazivati
Glupa i bolesna nacija ali glupom covjeku to ne mozes dokazati ni sa milion dokaza kad to zivi u zabludi
Lazi idu vijekovima s koljena na koljeno Al najinteresantnije je sto se bosnjaci ovome i dalje cude