Komentari (241)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čemu služi OSCE? A pogotovo čemu služi Moore? Ja ne znam za besmisleniju organizaciju.
Moore zakon glasi da se snaga računara udvostručuje približno svakih 18-24 meseca
zasto niko ne kaze istinu da je ova uz ambasadora dobra?zasto?dokle ovo vise?
Ma dok se guzovi ne opipaju slabo to ožeš procijeniti.
NEK SI NAM REKAO. P.S. nego sta mislite bi li prva Husina asocijacija na ovu sliku bila - Je l Moore kara ovu Ridjovku?
A nastavak bi bio - ma ne kara. Nije to sad in. Kod njih je in imati decka.
Postoje podjele a gradjani zele bolji zivot ? I sta treba uciniti? Jedan narod potrovati a drugi ostaviti ? Ili ce citav zivot protraciti u inatu?
Prijedlog: sljedeci izbori, bilo koji, pola CIK-a stranci koji moraju biti odgovorni za valjanost birackih spiskova i na svakom biralistu mjestovite komisije i sto se tice nacionalnosti i partijekse pripqdnosti. Da izborni spiskovi budu poznati svima koji to zele. Kako se sada stvari odvijaju, kradja se pretvorila u otimacinu, a ako se pobunis onda si kriv.
golemo !
Moor, opet ste sebi zabili autogol. Ne svi građani - samo oni građani koji su se pojavili iz mrtvih i " građani" sa pogrešnim osobnim papirima!
niko tu ne želi naprijed..pa ne bi birali istu gamad 20 godina
Nije prekrizena cirilica na tabli, vidi se da nesto ne valja.
Politika kurva bez dna.glasanje svako nastimano,politicara nema dobrog ni postenog,AAAA sto se tice naroda narod je bez posla nema se zanimacije i sto nadzes drzava te odma kazni,,,sto se tice stranca hebem vam pleme sve bi dobro dok vi nestaviste svoje sotonjarske ruke na zemlje bivse SFRJ
svakako, oni su usadili nekim liderima velike ideje o velikim drzavama.. svakako, al malo sutra...
@gitar4 GOSPON Imena drzava nista nije novo kroz histroju se mjenjaju koja je zasnovana na temeljima krvi neduznog naroda,,,znam samo da je pravi Bosanski narod izvaran i da je zemlja data vjerskim i politickim nacionalistima,
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jel udata ova desna, obecava
NIje ali po hodu joj se vidi da se 100% prangija.
Imal' kak'a rijeka u Stocu pa da joj skrenem vodotok i sebi napravim vilu? Nesto slicno sam vec radio u Mostaru. Zovem se Dragan Covic.
Politički teror zaogrnuli u "narušavanje reda i mira".....Ooooo, zemljo otvori se!
Koja smo mi stoka od naroda, dijele nas nepismeni hoštapleri koji su osnovnu školu jedva završili a kad su došli na pozicije pozavršavali fakultete po kojekakvim vukojebinama.. Narode palije u ruke jebimo im nanu!
WTF is Stolac?
Hvala na opsirnom odgovoru, malo se zezam, bolan.
@Ibrahim Zlatanović Moja dainica Halima je isto iz Stoca.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema tu tzv. "dubokih podjela". Postoji neka većina u Stocu i ona ima da se pita, a ne da ljudi iz Metkovića dobijaju po 30€ da dođu u Solac i da glasaju za prohrvatske partije i to još sa hrvatskim putovnicama i ličnim kartama.