Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta li je ovaj zasr*o pa ga kaznise nsma?
Dobrodosli her Sattler u ovu zemlju uhljeba njihovih prepostavljeni i nadredzenih mafijasa kao i ostali napaceni robijasa koji se jos nisu uspjeli spasiti bijegom prema Austriji i dalje na zapad gdje odlaze i oni koji su na strani Rusije a od svega ovdje prosjecnog mozemo izraziti jedan savjet i preporuku da su ovdje svi politicari naopaki neiskreni i neposteni ali izdvajamo najperfidnijeg i najpokvarenijeg a to je Covic koji bio cirilicar a sad se lazno predstavlja kao Hrvat
Nemoj ni pokusavati farbat kosu, osjedices i preko farbe.
Jos jedan austrijanac koji ce gledati da isprazni ovu drzavu jer radije bosnjo na bausteli umjesto arapa i turaka jel tako gos. Inzko???
Osijedit ces skroz
Nek je i onaj Covicev potrcko otisao.
samo use i u svoje kljuse johane
"Sattleražov mandat"!?! Stamparska greska ili neko ne zna promjenu imenica po padezima 🤪
Jos jedan stranger koji ce karijeru napravit i lovi uzet na ledjima ove napacene zemlje.
Sta si ti zahebo ? ;D pa te kaznjaju ;D
UBLEHAR ZAMJENIO UBLEHARA...
Dobro došao u državu prosperiteta i društvo intelektualaca! Samonse drži Bakira Covica i Dodika ima da nadzivis i Wigermarka!