Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo preduđuj i osuđuj genocidne pacove ljude bez srca, morala i malo osječaja za okolinu. Obične nesorte i pokajanje njihovih roditelja što su ih donijeli na svijet, umrite u vašoj zlobi i ogorčenju da vam se ne zna ni rod ni postojanje1!!!
Malo...:(
jebes ovaj sistem. odlezo vec par godina,i jos 7-8 i to je to..a sutra ubij 2 srbina u banja luci, i dozivotno jarooo.
I ONDA SE TURCI I OSTALA BAGRA CUDE KAKO NITKO NE ZELI BITI U TOJ KOLONIJALNOJ TVOREVI, OSIM BALIYA NARAVNO, EHEHEHE. PA TKO BI HTIO KADA SE TEBE PROCESUIRA, PROGANJA I PROCERUJE, DOK TURSKI ZLOCINCI U MIRU I NA SLOBODI SVOJIM ZRTVAMA RUGAJU I ISMIJAVAJU!!!!
Bosancugo, da li je istina da ste vi Turci bili poznati i po tome sto ste koze i druge bespomocne zivotinje znali silovati, a???? Da li je to istina???? Procitao sam neki dan da je jedan tvoj sunarodnjak iz Turske silovao patku!!!! Patku!!! Zamislite vi kako degenericni morate biti da idjete silovati patke, kada vas cai i to "pali"!!!! ehehehehe
Neki dan pravoslavni pop Kacavenda sipu racku i sve dok ga pusi ujedno ga i blagosilja
Kada ce ikoancno taj koloniajlni upravitelj poceti hvatati Turske ratne zlocince kao sto su na primjer ratni zlocinci Halilovic ili Naser Oric?????? Oric je odgovoran za smrt preko 3.000 Srba iz Bratunca i okoline, a Halilovic je odgovoran za procerivanje 170.000 Hrvata sa njihovih vjekovnih ognjista kao i za 14 konc logora koje je Turska Armija pod njegovim zapovjednistvom pocinila!!!!!
Ne samo da se ovu dvojicu ne procesuira, nego oni cak imaju i neke politicke funkcije medju svojim turskim narodom kako vidim... sokatno!!!!
Provjeri DNK prije nego nekog nazivas Turcinom, ortodoksni svetosavski Turcine.
Čuj Mendeljev, majku je3o, trebali su mu zbog imena dodati još dvije godine.
Smrt genocidnoj izdrkotini rs i njenim pristasama
ok. kada mislim.da.bi smrtna kazna bila više adekvatna. iz to da ih muce jedno 5 godina, pa onda da crknu od gladi.
Sad bi bilo lijepo da leze u Zenici, bas bi se fino proveli...
Ne bi docekali prvu noc u Zenici. :D
Ko može birat bolje mu je da mu Hag sudi. Kazna će bit blaža, a i služiće je u humanijim zatvorima. Svi se nešto na Hag žale, a ono Hag najveći prijatelj njihovih "heroja".
TRUNITE IN THE PRIZN
Još jedan dokaz da je Bošnjačka (čitaj: Muslimanska) krv najjeftinija tekućina na svijetu! PU, nema ovdje ni p od pravde dok je ON ne provede!!!
manje dva cetnika zlovora i genocidasa da setaju po bosanskoj zemlji