Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi upozoravali...ALI VAS NIKO NE SLUSA!!! HAHAHA
Cujj ovog lopova. Kad je radio u elektroprivredi 15.000 KM plata..a zaposlio na stelice koga god je moogao i za to para naklepao...
A sta svi spominju tu elektroprivredu,, jel to pisanje negdje iz centrale,. mene koliko zdrav razum sluzi struja je pokupjela kad su ovi crveni dosli. Dosta smo slusali suplje price kojekakvih NVO, ili tamo nekih bendova što su političke albume snimali. A kada dodje ova crvena revolucija, broj nezaposlenih se poveća, potrošačka korpa raste, nemamo dvoje godine vlade, mozda tri zakona doneseno i to o povećanju svojih plata..
kolike su pare odvojii za to,sve je moglo biti uradjeno elektronskim putem.bez nosanja jebenih papira.
Samo u BIH propali bivsi direktori mogu da govore o situaciji u zemlji. Jerlagic dok je bio generalni direktor Elektroprivrede je toliku stetu nanio preduzecu da se i sad osjete posljedice. Bolje mu je da suti.
Ovaj popis je cista NULA s obzirom na onoliki novac koji je ulozen za vrsenje istog.
Ne znam na sta ste upozoravali ,ali niste dobro upozorili...dok su ovakve malverzacije o kojim slusamo svakodnevno..
a jest se i nasla stranka koja ce nesto upozoravati, sta ste sve radili sve ove godine u koaliciji sa SDA dok vam je silajdzic bio sef, unistili ste i opljackali drzavu i sada nesto pametujete, bolje bi vam bilo da se zavucete u misiju rupu jer tamo vam je i mjesto
Cuj upozoravali, ah jakog upozorenja...ljudi kao nestali sa planete zemlje.
Joj, nemojte mi samo vi iz Stranke Za Same Sebe pricati o Bosni!
Popis je potpuno neregularan! Zasto nema opcije za nas koji zelimo da se izjasnimo kao bosanci i hercegovci?! Ovo je samo put ka podjeli, pazite sta vam kazem !!
ima i ta opcija bog te smeo...
Upozoravate, koga upozoravate, sta upozoravate. Moze li se ista u ovoj drzavi rijesiti kako treba. Kome je stalo da ovaj popis bude nakaratan kao sto i jeste izgleda. Kako se popis odvijao 1991? Zasto je popis poceo ako nije sve kako treba. Nakon 4 dana postao si zabrinut gospodine Jerlagicu.. Ubires poene nekakve preko koga?
Faca mu odise postenjem i pravdom :)
Sta ste upozoravali, svi ste vi tusili narod samo s tim kako se trebaju izjasniti,a niko od vas nije obratio paznju kako da rijesi stvarne probleme.
Finansijska policija FBiH zatražila je od Uprave "Elektroprivrede" BiH da im se dostavi kompletna dokumentacija koja se odnosi na prodaju viška električne energije za 2009. godinu koju je tadašnji direktor EPBiH Amer Jerlagić prodao grupi "EFT" oštetivši državu za milione maraka! I on se sad našao pravit pametan, OBJASNI NAM DUGOVE EP BiH I OPRAVDAJ POSTUPKE, pa onda pametuj!
Ti kriminalac prvo treba da odgovaras za Elektroprivredu(ne znam ko te stiti) a tvoji ahbabi iz stranke za Terminale Ploce,Tuzlansku Banku itd itd,.Ma treba pred narodom da odgovarate sto ste sruslili aprilski paket da bi obecali naivnom narodu 100% Bih i da bi se dograbili vlasti,mrs!
Pametnom je dovoljno da je mogao da namirise sta je Silajdzic prvenstveno zelio sa rusenjem Aprilskog paketa,da se narodu predstavi kao lider koji ko fol ne prihvata nesto sto je kao lose po drzavu,a da usput obeca i 100% Bih(to je bilo prvi put da Bosnjacka strana odbija neki prijedlog medjunarodne zajednice koji je dobar za Bih,od tada su digli ruke i imamo konstantne blokade) da bi dosao na vlast i opljackao sto se opljackati moze.Sada pari guzicu u turskoj sa novec ukradenim od gradjana ove drzave(nabrojah sta je sve oppljackao)Koliko je Aprilski paket bio dobar govori cinjenica da sada ne mogu da se dogovore oko stvari (nece Dodik da pristane) koje nisu ni blizu onih koje su tada nudjene i sa kojima bi bili mnogo blize Eu.SAm je Dodik nakom proslih izbora i poraza Silajdzica rekao "Zao mi je sto smo izgubili tako velikog saveznika,koji sve sto nismo zeljeli da prihvati on nije ni prihvatio(smijeh grohotom)Eto neka si ti pametan,vidi se odmah da iz tebe izbija inteligencija,haha.
Fasisticki Dejtonski sporazum(ako ga tako nazivas) je potpisao opet Silajdzic ograniceni umu.Zajedno sa Izetbegovicem je taj covjek unazadio ovu zemlju 200 godina.Da se usvojio aprilski paket imali bi jedinstvenu policiju i jos mnogo dobrih stvari,ali cilj Silajdzica je bio da nas getoizira(slicno Aliji) u fildzan talibansku drzavicu u kojoj bi on bio sve i svja.Na kraju krajeva s za Bih je stranka iznjedrena iz SDA,njihova desna ruka,takticki potez ALije i Silajdzica da zamazu oci ovom naivnom narodu,da ih mogu pljackati 20 godina.