Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba nama neki Jerlagic i propala SBiH da bismo znali kome i cemu pripada Ivanic i njegova politika. Uhljupi iz SBiH nestanite vise sa politicke scene, pokraliste sta ste mogli, ima se ko boriti za Bosnu i Hercegovinu bez vas. Hvala, nema vise potrebe za vama lopovcinama, pocev od tebe Jerlagicu.
Mnogo mi se svidja g. Jerlagic zadnjih dana,bez dlake na jeziku. Samo tako g. Jerlagic ,iznesi sav prljav ves na javnost svih onih koji ucestvuju u pijacarskoj trgovini drzavom i gradjanima iza zatvorenih vrata bez obzira o kome se radi. Niko nema pravo da ispisuje.. gradjane ove drzave koji posjeduju BiH drzavljanstvo...
Svinjoglavi(icanic) radi i protiv saveza za promjena...izdace on i Bosica i Cavica
Vlasi još nisu skontali da im Baka i Čovke o glavi rade...
@Danube Ustupci koji se prave su sasvim normalna stvar koju rade koalicioni partneri. Glup je onaj ko pokuša otjerati Hrvate iz vlasti kako je to uradio SDP i Lagumdžija kada su bili na vlasti.
@Danube Naravno. Hrvati imaju prejak lobi u svijetu i uvijek će uzeti ono što hoće. Samo je sada birati hoće li im to dati Srbi ili Bošnjaci. Ako si pametan, nećeš ljutiti Hrvate, to ste vi u devedesetim najbolje osjetili na svojoj koži.
teroristi ne znaju drugacije osim prijetnji, pritisaka i raznih opstrukcija
zar postoji SBiH? povukla se u ilegalu