Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupi balijanderi imaju 100 stranaka... ovo je komično... dok SNSD uzima 70% srpskog glasa godišnje...
Ovo ima smisla pravo, samo ako se mognu dogovoriti.
@NoridUskrsnuo Ćaća ti je balijander.
samo se zbijaju i dogovaraju gdje im prijeti nestanak (RS) sa političke scene,a čim ojačaju ili nisu ugroženi (FBiH) ujedaju se i raspadaju uzduž i poprijeko.jerlagiću u svakom slučaju podrška.kao da malo odskače od tipičnog bh političara.
Nema tu nacina
Hrvatima i Bošnjacima trebaju biti OPSTANAK i RAVNOPRAVNOST zajedničke tačke dodira u manjem administrativnom entitetu tzv. RS-u..
balijasi najgora vrsta. gori su od żidova
Svih tih 13 predstavnika stranaka bi zasjelo u Salkicevu stolicu bez pardona i ustupka.Ovdje su politicke stranke zbog licne promocije i funkcije a ne u sluzbi populacije kojoj su navodno namjenjene
Sa SDA ici je isto kao i sa SNSD-om ili HDZ-om.. Ko bude isao sa SDA, to je izdajnik BiH.
BOLJE VRABAC U RUCI NEG GOLUB NA GRANI
Samo svi zajedno mozemo doprinjeti promjenama u RS po pitanju Bosnjaka i ostalih naroda koji misle drugacije od aktuelne vlasti u RS-u.
Daje još malo vlasti, jel da Amere :) Ma sve će te se vi dogovoriti, pa kad zasjdnete u fotelje, ko ebe narod. Sve stranke koje si pobrojao, sve su iste. Naravno, Ćamil treba da bude nešto. Možda podpredsjednik RS. Jer njega je sami Bog poslao da bude neka vlast :)
Smradu jedan zavuci se u neku rupwtinu zajedno sa silaszicem i neizlazite iz rupe!
Evo onog smrada iz SzaBiH zbog kojih je BiH ostala blokirana (aprilski paket)
Covjek ima dobar prijedlog i treba ga podrzati. Logicki gledano ako je namjera biti neki faktor u rs-u tj. nsrs moras imati izborni rezultat.Jednostavno.Ne kontam sta se ovdje neki uvijaju koji k..
Nema ujedinjena Bosnjaka dok god je nepravde i stranackog zaposljavanja..ova je zemlja na klimavim nogama..oni koji zive ne vide buducnost u njoj..jedino oni koji su vani i ne osjte sta znaci protiv rezimskog zaposljavanja se borit su ko patriote.... jer Bosna ih ne hrani vec drzava i sistem strani koji je pravedan.
Sta ces ti ujedinjavati. Nema sa vama buducnosti. Nego, haj ti sa SDAi HDZ, kao i uvijek do sada, a svi ostali drugi blok, proevropski blok... pa kom opanci...
Da je sreće i pameti tako bi i bilo.
Vjerujem ovom liku...samo polahko, bez vahida heca i sl medzeda mozes napravit nesto...sretno