Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moze.. to je demokratija.. svaka cast :)
izbori ali bez vas, svaki je hapio po min 50 miliona.
Ovaj šupak bi u vlast, pa konta da će biti izabran ako budu kakvi izbori! Idiot retardirani, kao i ostala politička bagra!
Jerlagiću izdajico sigurni ti Zlaja obećao da ćeš opet biti direktor Elektroprivrede
Evo javlja se jos jedan lopov, posto je pokrao stanove svojih bivsih radnika kada je bio direktor elektroprivrede, slucaj familije Metaj ciji je stan dat njegovom prijatelju Spahicu, evo hoce i on u vladu pa boze jer smo zasluzili da nam ovaki lopovi vode drzavu.
Nije vise pitanje ko je lopov jer kako je ova nova vlast dosla ova BiH nikako naprijed. Imao sam posao sad ga nemam, borce su obespravili a dali penzije podrumasima koji su dosli u Armiju 95, nasa djeca nemaju maticne brojeve, od 01.07. ne mozemo u Evropu jer gospoda nije bila u stanju da ratificira sporazum o granicnim prijelazima, reprezentacija Srbije u BANJA LUCI IGRA domace utakmice. Vijece ministara se sastalo 2puta za jednu godinu a PSBiH isto toliko puta i naravno nista nisu rijesili. Kantonalne vlade svako malo padaju. Taman dobijemo premijera kantona gospodi iz SDP-a koji su sami postavili kazu da ga smjenjuju er im se nesto ne svidja. Pa dokle majku mu vise izgleda da je bolje bilo za vrijeme ovih velikih lopova.
Ovi jadovi iz stranaka,sirotinja sto za hljeb zaradjuje pisuci komentare podrske svojim Liderima,tacno mi ih je nekad zao. Na sta su spali da hvale i pravdaju one koji im nisu u stanju ni slabo placen posao ponudit.Nego ne pisite bezveze nego trazite brate da Vas vas Zlatko,Suljaga,Fahrija zaposle u telekome,elektroprivrede ako mozete svi stati! Nas telekom bi uskoro mogao imati vise uposlenih nego njemacki
Stvarno smiješno da se SBiH I Jerlagić oglašavaju povodom bilo čega, pa bando vi ste nas zajedno sa vašim prijateljima iz SDA i doveli do ovoga gdje jesmo, popljačkali ste sve što se popljačkati da, pas nema za šta da nas ujede i sada ste se VI LOPOVI našli da pozivate na prijevremene izbore ne biste li zgrnuli još koji miliončić na raznorazne predizborne kampanje! BiH ne pamti veće lopove nego što ste vi i vaša braća po kriminalu SDA!!
Drug moj nisam ni za jednu stranku i u pravu su da su bili lopovi ali su ga ovi pretjerali. Imao sam posao kako su ovi dosli nemam ga, imali smo maticne brojeve ovi dosli nemamo vise, od 01.07. nemozemo ni sa pasosima u Evropu jer ovi nisu bili u sanju da ratifiicraju sporazum sa Hrvatskom, reprezentacija Srbije na godinu igra u Banja Luci svoje domace utakmice. Vijece ministara citavu godinu sastavljali a vladu Federacije jos nikad u kantonima svako malo nekakv prevrat. Zaista su pretjerali vratite one prije lopove bilo je barem malo bolje.
ZA BIH je nastala tako sto su kod Harisa presli "ponizeni i uvredjeni" koji nisu kroz SDA uspjeli da se uhljebe. Ali zato kad je ono njihova stranka bila u vlasti razletili su se na sve strane i krali duplo vise nego ovi iz SDA. Pola osoblja svake Elektrodistribucije u Bosnjackom dijelu F BiH su clanovi ZA BiH.
Ma cuj Jerlagica Boga ti,pokro gdje god sta stigao.Nije vise ni do politicara ,jer jednostavno ustav treba mjenjat!!Ko gdo da pobjedi nemoze naprijed kad uvijek na drugoj strani nestoji opozicija neko cisti opstruatori i neradnici,kao npr SDA stranka!!
Prvo nauci bit pismen i procitaj neku knjigu osim Kur'ana ili Biblije, pa onda pametuj.
Nije rjesenje u izborima vec ovoj zemlji treba kroz izmjenu ustava pomoci da dise. Srbi iz RS-a trebaju svoju buducnost graditi u BiH, a ne gledati preko Drine jer oni s druge strane Drine sve manje u njih gledaju. Inace ovako cemo se isrpljivati jos godinama, a narod ce curiti iz zemlje sve dok jednog dana ne skontamo da su samo starci ostali u zemlji. Sve partije su krajnje neodgovorne prema ovoj zemlji. Nema tu nekih vecih razlika kad dodje do izvlacenja para iz kase i namicanja sopstvenih privilegija.
Pazi sad ovih Harijevih igraca, opet oni nama izmisljaju kljucalu vodu. Pa Hare je taj koji je i zasro sve ovo sto se danas desava. On je i stvorio Dodika. De zivi bili popustite nas ako boga znate!!!!
Svi su imali priliku...i..ništa nije do političara...ustav neda naprijed
Ova stranka je imala sansu da uradi nesto pozitivno u nasoj zemlji,, ne znam sta se sad javljaju
Ti bi Jerlagicu opet malo do elektoprivrede da pravis javasluk... zna seljo gdje su najveci tokovi drzavnog novca!!!
Sjasi Kurta da uzjase Murta... I tako vec 20 godina. Pa dosta vas je vise rotirajuce face!!!