Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je zamka!i genocidni spiric je glumio dobrog srbina kad on ispade najgori i najveci neprijatelj nase drzave! BiH4EVER!
ma glasacu za njega samo da nas ne kradu vise isti lopovi..uvijek isti lopovi...
nije mi bilo mrsko cekat 20minuta da dam komentar posto me komjuter j...nesto.ne znam sta ljudi imaju protiv toga sto ovaj kulturni, pametni bosanac i hercegovac dijeli kobasice u predizbornoj kampanji.nije on izgladnio narod nego silajdzic,ovaj covjek pokusava nesto dobro da uradi
@reuf Zavisi od proizvodnje ! :D Ako bude bilo vise svinjetine ici ce na mjesto Hrvatskog clana! U suprotnom ide na poziciju Bosnjackog :) Tj ovako kao Komsic rezervnog Bosnjackog clana ! :)
Nepise hoce li mjesto bosnjackog ili hrvatskog clana presjednisva?
@Srba, Htjede covik da bude pametan, a ono nemre biti gluplji vego je. Di si ti bia, cilo vrime - evo si nam otvoria oci, Ne treba ovom coviku nikakva kampanja, on je svoje pokazao sa zakonom, za razliku od nekih drugih. Ovaj ce covik na sljedecim izborima imati mnogo vise glasova, a glasat se svi oni koji vole BIH kao sto i on, a posteno rade, Srbo, dzaba ti ova kafanska prica, ovo je ona penzionerska,,, Srbo, smanji citanje Njegosa, citaj nesto dobro.
UH, AL CE DA SE DIJELE KOBASICE TOKOM KAMPANJE.... A SIROTINJE HVALA BOGU DOVOLJNO IMA... SILAJDZIC JE PROSLE IZBORE KUPOVAO DAVAJUJCI KRAVE, A LIJANOVIC CE SKONTATI DA JE BOLJE DAVATI GOTOVE PROIZVODE! MRSKO NARODU SE ZEZATI OKO KRAVA :) IMA DA BUDE KOBAJA-KAMAPNJA! :) A DA BI PREOTEO I KOMSICEVE GLASACE, KAMPANJA CE IMATI I DIO POD NAZIVOM - \"GARANTOVANO BEZ SVINJETINE !\" :) HALAL KAMPANJA ! :)