Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nece doci sa Ilijom???
Meni je vas stvarno zao - pa zamisli kako je zivjeti s takvom mrznjom, tako da mislim da sa takvima nema svrhe diskutovati, jer to je kao kada ubjedjujes alkoholicara da je on stvarno alkoholicar, a on te onda pljuje i tvrdi kako izmisljas i kako on to ne daj Boze nije. Jadnici jadni.
A vidju Pipe i crne ruke, franca ferdinanda i to...Moj si ga ti Pipo, jedina crna ruka za koju ja znam je jedna pored jezera spojenog sa Unom, spomenik zrtvama 2. sv. rata koje su \"neki\", ovde opjevani, puni humanizma i ljubavi ka bliznjem, zive bacali vezanih ruku u crno jezero. Naime, tako se zove.
Dosao da vam vrati onaj helikopter iz 92...
dosao je da vas malo zedne preko vode prevodi, dosao je zbog srbije da pokaze svijetu nastojanja srbije za dobrosusjedskim odnosima sa bih i zelju srbije za pronalazenje rjesenja u bih, malo ce da se slika sa vasim levatima i onda moze reci pa evo vidite srbija nastoji afirmisati dijalog rijesiti probleme a ne stvarati ih :)
@dunja,@jeremic,@ceto yebem ti majku smrdljivu po sred p.icke slino jedna prljava.
doso ba po reket od dodika sve ziva mafija jedan legija u corki a drugi su legijasi na slobodi i dodikovci sa njim.stacete kad ovaj coban iz baslja luke slusa stacemu sapnuti poturica tadic
Mi ne mozemo trpiti Srbe na nasim prostorima. U slucaju raspisivanja referenduma krenuti cemo kad mi budemo htjeli i kad mi budemo spremni. Srbi mogu biti samo gubitnici i nista drugo
Dodji vuce da me g.u.z.i.s
Ovaki kao ova Dunja su najgori. Ona zlu i zlocinu daje ukus i miris dunje. Bundavo, tvoji su pili krv moje djeca i tvoji gaze po kostima mojih najdrazih a ti pitas za moju toleranciju!? Takav moralni odron zna se ko moze biti...
Dobro nam dosao Vuce u REPUBLIKU SRPSKU I SRPSKU BIH ! FREE SRPSKA
@dunja sto se tice obrazovanja pa skoro sva nasa dijaspora su uspjesni i obrazovani. vecina mojih prijatelja koji su nazalost otisli vani, imaju zavrsene fakultete u drzavama u koje su pobjegli. Izjasnjavaju se kao Bosnjaci mogu glasati. Ovdje od svojih prijatelja imam ih koji vec trebaju doktorirati, a o fakultetima da ne govorim. Mislim Dunja ima toliko toga jos da argumentovano iznesem. Ali nema veze. Meni je zao zato sto tako razmisljas. Zatrovana si kao i vecina politicara u BiH sa primitivnim nacionalizmom.a ovo govorim jer nas sa svojim komentarom poistovjecujes sa osobama odnosno narodima koji su napali goloruk narod, koji su silovali preko 50.000 DUNJA, koji su pobili preko 100.000,00 bosnjackih civila... Pa koji to bolesnici mogu uraditi. Je li dunja? Koga su Bosnjaci s.i.lovali, Koga su Bosnjaci u.b.ijali, KOGA??? Hvala Bogu nismo, pa sa ponosom stojimo na nogama i spremniji smo sada nego ikada. DUNJA Bog te uputio na pravi put jer stvarno lijepo ime imas!!!
@dunja Daj na svoje komentare argumente!!! iz tvog komentara mogu zakljuciti da smatras Bosnjake, netolerantnim, nekulturnim, neobrazovanim... Tako lijepo ime imas \"Dunja\". Jedno pitanje jesi li gledala film \"Miris dunja\". pogledaj, ako nisi toplo ti preporucujem. Sto se tice nas bošnjaka, da nismo toleratni ne bi postojali Srbi na ovim prostorima, a kada su dosli Austro-Ugari oni su izbacili naziv. 92 se vraca opcija Bosnjak. Pa u Sarajevu im dlaka nije sa glave nedostajala. Sto se tice suzivota, nemamo sta biti spremni jer tako i zivimo. Moj prvi komsija je srbin i dolazimo jedni kod drugih kada su praznici. Sto se tice mrznje. Pitaj bosnjakinje iz Srebrenice da li mrze. Tim ženama treba dati orden i nobelove nagrade za mir sta su zene prosle. Sve su izgubile pa ne mrze, samo hoce da kosti od svojih nadju da ih mogu propisano sahraniti.Sto se tice dijaloga, na ovim razgovorima u Butmiru jednini je gsp. Tihic pristao na sve kompromise da se mogu ustupiti.
MOŽE GA PRIMITI SAMO TIHIĆ I NIKO VIŠE..... PRAVAC U BANJA LUKU POVEDI I TIHIĆA......
@ Pipo Sve je to dio ruske mafije koja je pruzila korjenje na fasisticko-genocidni dio pravoslavnog naroda na tlu Balkana organizovane po regionima.Takav jedan region je i privremeno okupirani dio BiH kojeg genocidasi i fasisti nazivaju RS.To i jesete jedan od razloga zasto je pas u ljudskom liku-obliku preuzeo svu \"demokratiju\" koja je data srpskom narodu u BiH u svoje ruke.Naravno,pored takvog vozda,narod prestaje biti narod,ako je ikad i bio,takav narod nije ni naucio na demokratiju.Zna to dobro Mile Mafijas.Kako MZ pokrece novi rat u BiH pod dirigentskom palicom SAD u kojem se odobrava BiH snagama povratak teritorije BiH do 65%, i Hrvatima 12%,mafijas Vuk Abdul Jeremic pokusava da spasi sto spasiti moze.