Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za one koji ne znaju ko je Jelena Milic (kao sto sama kaze) je NATO lobista iz Srbije. Srbija je puna ovih mutnih likova koji vole samo pare. Rusi ne placaju lobiste jer kontaju da ce im Srbi "dati" i muhte.
@Ramovich pravi komentar!
@Ramovich Vučić je davno "pripitomio" Milićku kroz emisije "ćirilica" Milomira Marića, dodatno finansiraju njen "institut" , samo da ne laje protiv vlasti. Malo je zaista likova kao što je Milićka, pitaš je šta ima u Srbiji, ona ti priča šta ima u Briselu i Washingtonu. Niko se tako jeftino ne prodaje ko Srbi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ova je najbolji antiNATO lobista u Srbiji.
Srbija naravno da ima bolje odnose sa NATO-om, jer im je prepustila dio teritorije da NATO napravi jednu državu po svojoj volji.
Jedna stvar mi je zapala za oci kad gosp.Milic kaze:je jačanje partnerskih odnosa sa NATO-om jedan od prioriteta države Srbije, što je izuzetna ocjena.Razlika u tome je:Srbija je drzava a RS nije.Samo drzava BiH ima pravo da odlucuje da li je za NATO ili neku vrstu neutralnost. Srbija moze ocuvati Srbe kao narod koji zive u RS, Srbija spominje pokrajinskog dijela drzave BiH za kojeg nema medjunarodno pravo.
Mrs kurvo ne silazic sa cetnicke happy tv
poslije ovog Bosna će imati bolju saradnju..ali nešto bolje ovde neće biti
ye,bes i nato i dodika.
Ti si vala mogla meni ove prozore oprati i da usisaš mi kuću vala pošto dobra ti plata i slikanje ,ajd mani se politike ti dolazi vamo da čistiš kuću.
Ee ova je ozbiljan slučaj za promatranje. Za nju su nato bombe ljekovite, a civili pobijeni širom Srbije ‘99 samo broj se morao namiriti da bi mi danas imali lijepu, pravednu državu.
Kao da ima metalnu vilicu. Kad prica ne pomijera gubice.
Švajcarci raspravljaju o tome da li je bolje da idu pješke ili biciklom na posao, a mi godinu dana trubimo da li je MAP ili NAP ma mrš u 3 pm. Koga boli k.... za to
seljacko ponasanje,flu flu,a kad prica pljuska mu se iz usta i pjeni,coban
Svi ste vi meni isti,bavi se svojom propalom drzavom,kani se ti Bosne.
❤️❤️❤️ Operation Deliberate Force 1995/ Operation Noble Anvil 1999❤️❤️❤️
Jelena, ostavi mi kontakt neki, iako nisi Pastunka.Evo Mile i ja sjedimo u jednoj kafani kod Kladnja i pricamo bas o tebi.
Mile ruska pudlica
Ovo je Jelena Milić (ne ova crvena) https://youtu.be/ATlcS89ZhcM