Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi u IZ su kako izgleda više demokratska organizacija nego SDA. Kod SDA su imali samo jednog kandidata a govore kako su im mladi važni.
Samo jedan covjek moze biti novi reis, Muamer ef. Zukorlic. Ne igrajte se sa ostalima, koji mu nisu ni do koljena. Zukorlic zna kako sa onom sirovinom Dodikom.
Zivim za dan kada ce prosjecan Bosnjak napraviti u svojoj glavi razliku izmedju IZ (udruzenje gradjana) , islama (univerzalne vjere koju je pripovjedao Muhamed) i SDA (politicke partije od zla oca i jos gore matere) ! Nadam se da cu to docekati !
To je spin od SANU-a do naših lokalnih sitnih šićardžija. Zašto su džamije rušene i sve što ima predznak islamsko ili muslimansku ubijano i uništavano i vrlo je bitno ko nam je reis.
Na zalost is ova institucija postade korumpirana,kakav Zukorlic I kur .c...
Dok je Zukorlic reisovao u Srbiji bilo je i reda u tamosnjoj IZ. Problem je sto SDA ne zeli takvog.
Mislim da bi Zukorlić bio sjajno rješenje,čovjek je intelektualna gromada,jako realan i otvoren ka dijalogu sa drugima,međutim sumnjam da će dobiti mandat.Ne ide to u prilog SDA,koliko god oni trubili za nekakvu toleranciju....
Niko od predlozenih do sada nije ni blizu te funkcije a posto ex kozojebi haraju drzavom mogu i IVZ - om.
Bice kako Bakir kaze,nemojte da brinete...
Samo jedan covjek moze biti novi reis, Muamer ef. Zukorlic. Ne igrajte se sa ostalima, koji mu nisu ni do koljena. Zukorlic zna kako sa onom sirovinom Dodikom.
a gdje vam je brada hodze,sunet je brada,zaboravili ili vam zene nedaju da ih pustite.
iz gaca da ih istreses nepismenost vlada diplome po lokalnim privatnim univerzitetima, bez ikakvog akademskog usavrsavanja obrazovanja i edukacije. Nama za reisa ne treba ni tamo neciji borac za islamska prava iz srbije niti nam trebaju neki kojima je glavna prednost esto su branili BiH, a da ne govorim o ostala dva anonimusa. Zalosno je kad se u ovakvoj instituciji ne biraju sposobni edukovani ljudi.IZ je svoje oci otvorila sa Zekatom. Selam
Ološ zamotana
Ima nešto truhlo u IZ Daj te Rejsa koji će konačno ozbiljno postaviti pitanje restitucije imovine Vakufa u Bosni. Do sada su sve hohže od opština dobile po stan i još privilegija samo da ne traže da se imovina vrati IZ Lopovluk pojedinih uhljeba u IZ.
@500gMijenjanjaDNA A odakle ta imovina IZ i crkvi? Allah i Bog im poklonio sta li , ili su klepili od nekoga.
nadam se da ce Zukorlic otpasti odmah. Covjek nije pri sebi. Clan parlamenta susjedne drzave a hoce da bude Reis. On da ima obraza, nebi se ni kandidovao a ovi ce nadam se imati pameti i nece mu niko dati nijedan glas.
jel ovo ona IZ sto je narod digla kada je vidjela da je kiosk placen 250 000KM a kosta oko 30 000KM, gdje su pare izvadili iz usta nase djece u svoje dzepove, jel ovo ona IZ sto je poslije debakla za tuzbu protiv Srbijeza genocid trauila smjenu Bakira i te ekipe...jel ovo ona sto je prva otisla u Pazaric , jel ovo ona IZ sto se na hutbama bavi zivot mladih i odlaskom a ne SDA demagogoijom i kritikama nove Vlade KS....ej moje nistarije
Opet Kavazović...haJmo dalje 😉