Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ej ovo je super. Svaka cast za organizatora. Samo naprijed. Treba nam više ovakvih priča
Ljiljani su stoljetni simbol i grb Bosne i Hercegovine, ne znan zasto neki vise vole kockice od autktonog grba BiH
@kohorta, a tvoji je 93-e razvaljivali gore nego Osmanlije, oni su bar gradili mostove i franjevacke samostane, a vi samo rušili i PALILI i ubijali , malo je epitet koji nosite sa UDRUZENIM ZLOCINCKIM PODUHVATOM...
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
pola raje ne zna da su se "ljiljanonosci" borili protiv turskog okupatora te da su pripadali bosanskoj crkvi, znaci bili su krscani
Izgovori, Bošnjanin sam, i oprosti svojim djedovima što se prozvaše Hrvatima, i vratite se korijenima svojim, izdajnici.
Je li ovo prvi put da organizuju ovaj događaj, nisam čula za ovo? Treba proširiti i popularizovati ovo. Da sam znala, posjetila bih
Super, svaka čast, tako se radi u kulturnim državama
Kriza identiteta
pravoslavci i katolici u Bosni su se odrekli svojih predaka Bosnjana. Kao da odes kuci i kazes tata,mama vi niste nikad ni bili moji roditelji. Moji roditelji su preko drine.
jel to taj srpski svet, vuline? jes, ali u jajcima.
Do kad ce ove pisrbice ovoliko prtljzti? Proglasavaju Bosnjane kao Srbe, a posrbice koje se predstavljaju kao Srbi to nisu nego du posrbice? Banja Luka im ko fol glavni grad, a Bluka nema traga srpstva starojeg od 1918 godine. Nisu postojali u Bluci prije 1928 godine.
IMA LI KAKO SU KATARINA I OSTOJA PRODALI INKVIZICIJU BOSNI?
Kome je jos ovo Interesantno?
“O, ljudi, Mi vas od jednog čovjeka i jedne žene stvaramo i na narode i plemena vas dijelimo da biste se upoznali. Najugledniji kod Allaha je onaj koji Ga se najviše boji, Allah, uistinu, sve zna i nije Mu skriveno ništa.”
i prodaše vjeru za večeru, do podne ilija od podne alija....
do podne bosnjani od podne srbi
Pa i tvoji su od neke paganske vjere primili kršćanstvo, što se ne vratiš korijenima i štuješ drvene kipove ? Nemoj biti zatucan. Islam je obogatio jednom novom kulturom i vrijednostima ovo podneblje. Što se mene tiče neka dođu i budisti.
U nas je najviše dvorskih luda. Primjer Zahiragic i Kapidžić.
vratite se korenima braco
Kraljevina Bosna!