Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ne zaboravimo s kim živimo !
Ovo sve kad čitaš kontaš jbt pa to ni u najgorim filmovima nisi gledao zar je moguce da komplet nacija može biti toliko mutava i zla
Kako se zove kad planski ubijes kompletna sela zbog etnicke pripadnosti? Sjeme im zatres? To se zove genocid. I za taj nevjerovatni zvjerski zlocin , dokazani zlocinac dobije 7 godina?!?
Kad pomislim da su kojekakvi muslimani u vrijeme ovih zločina ponosno nosili trobojku Miloševićeve armade ili se "educirali" na njegovim školskim ustanovama po beogradu i kraljevu, a sada nam se pokušavaju nametnuti kao predstavnici i "spasioci" kroz raznorazne "bošnjačke" strančice, dok smo mi krvarili, nosali otkinute noge saboraca, i branili što se braniti da. Prozivaćemo vas gdje god budemo mogli, znajte to.
Vlaška žgadija
srspski junaci su u ljutoj borbi za srebrenicu ubili I Fatimu koja je bila samo dva sata stara,nije imala ni imena,ime su joj kasnije dali da je mogli pokopati, ne bi dalje komentarisao jer nema izraza da se opise taj nesoj!
7 godina?????Sramno...čitam i ne vjerujem!
Srbi su jos od kraja 12 stoljeca iz svoje zemlje protjerali sve bogumile, koji su se nakon toga naselili u Bosnu. Isto slucaj sa Jevrejima (iz Spanije) u 14 I stoljecu. Evo opet Bosnjake proganjaju
Sjemen im se zatrlo svatkome tko je ucestovao u ovom zlocinu.Zvjer u covjeku je u nasim okolinama.Zvjer se javlja svakodnevno kod covjeka.
Isto kao u srebrenici, prijedoru, kozarcu, ahatovicima-gdje god su usli planirani genocid izvrsili. Prokleti bili do Sudnjeg dana i vjecno u Paklu