Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glava mu u obliku glavića - spram karaktera
Rogic je kradeze ov igrac
Mora da mu je rođak onaj Tegeltija potkovani, ko da ih je isti k* pravio
Ponovo preborajati sve listiće na izborima u čitavoj BiH i tamo gdje ne bude odgovaralo sa onim što su članovi komisija upisivali u zapisnike - kazna zatvora 10 godina.
Spermatozoid
CIK je ovlašten da nadgleda i reguliše zakonitost rada svih izbornih komisija. Kada nisu u stanju da urade taj posao uradit će ga CIK u Glavnom centru za brojanje
Zločinac
Ovo je huškački govor i zloupotreba je slobode izražavanja. Govor mržnje podliježe krivičnoj odgovornosti prema krivičnim zakonima u BiH. Prijavite govor mržnje:  [email protected] .
Zar se slika ćune smije ovako javno objaviti???
NEVAŽEĆE LISTIĆI: Za Predsjedništvo Bosne i Hercegovine: 106.345 Parlamentarna skupština BiH: 134.842 Parlament entitet FBiH: 72.895 Predsjednik entitet RS:35.183 Skupština entiteta RS: 34.941 Kantonalne skupštine u entitetu FBiH:61.101
Zbog velikog broja nevažećih listića i velikog broja nepravilnosti, prethodne izbore proglasite NEREGULARNIM! Christian Schmidt je automatski izgubio status visokog predstavnika prihvatanjem da su predhodni izbori regularni. Hitno zahtijevati njegovu ostavku!
Jedino on u cijelom SiPu/CIKu odlučuje svojom glavom. Nije Halal roba gradžanske napasti.
A dok bi vi prvo utvrdili i objavili izborne rezultate pa potom rješavali prigovore, žalbe, zahtjeve.... prošla bi godina
Interesantno da dodick nije organizirao kontramiting opoziciji 🤔🤔
samo glavni centar za brojanje, ovo lokalno je cista prevara
ja samo ne znam čemu se nadaju Bošnjaci jer u RS ko god dodje biće isto ili još i gore...mislim Mile je djubrre ali nikad tamo neće doći niko bolji...tako stoje stvari...
Ima li i jedna institucija bez olosa i krimimalaca
KO NAPADA KONAKOVICA? NAPADA POLUPISMENI SDA LOBIJ KOJI JE IZABRAO NEUKOG COVJEKA SMAJU MANDZICA. NAPADA NEUKI SLOJ KOJI ZELI DA PROPALI ARHITEKTA, ILI GINEKOLOG, ILI LJUDI S KUPLJENIM DIPLOMAMA VODE DRZAVU. NAPADAJU ZELENI MUNAFICI, NEKLANJACI, KOJI NASEG PONOSA I DIKU RAHMETLI ZUKORLICA NAPADAJU A NIKADA NECE NIKO, NAJUCENIJI IZ SDA KLIKE, DOSTICI 1% ZNANJA. KONAKOVIC JE ZRTVA HRVATSKOG MEDIJA KOJI HOCE DA SDA OSTANE U VLASTI I DA IM DA BOSNU KAO MOSTAR I HNK. DINO TUZI I PRIJAVI OVU BANDU.
Oooo majko moja… pa čovjek ima DIF (jedva) završen. Zavrsio (ako ga je zavrsio) DIF preko fazona i fora. Brojali smo Dino Konakovic ima fond 36 riječi koje vrti u krug.
moj Vlado mora da i tebe ima tu negdje
A ko drugi do Covicev saputnik. Sramno.