Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikakve promjene ne mozemo napraviti sa ovim etnofasistima na vlasti, oni su nas doveli do provalije ako opet budu izabrani siguran sam da ce ici i korak naprijed i odvesti nas u novi sukob i nestabilnost.
a bice izabrani, zapamti sto sam ti reko. izbori su namjesteni, i takvi su vec godinama u nazad, 100% garantujem!
bošnje će izglasati dodika na sl izborima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kakve reforme........vazno je osigurati uhljebljenje za jos 4 godine
@Loin A kako to misliš izvesti? hoćeš li organizovati referendum u RS-u o ukidanju iste? Što to pričaš ovdje, idi u Šekoviće pa ih tamo ubijedi da je ukidanje RS-a jedino rješenje (i usput im objasni da su oni zapravo Bošnjaci pravoslavne vjere).
@ziganteli pa ja, valja većina kad si ti u većini
Svaki narod u BiH je trebao oformiti tajnu sluzbu koja bi bila u sluzbi svog naroda i pojedince poput Komsica jednostavno odstreliti. Tako rade zidovi i nikad im se nije desilo da im palestinac bude predsjednik. Ili da uopce netko drugi raspravlja i kombinira o njihovoj politici.
Pa ti se poredis sa zidovima ..najodvratnijim narodom koji je zemljom hodio majmune
Mene su jednom u telekomu zajebali oko ovih paketa, neće više. Samo ultra i punim po markicu, ha ja.
ovoj bandi odgovara ova situacija tipa ne talasaj, love ko u prici, pljacka naroda, a pitanje da li ce ih smijeniti na sljedecim izborima, znaju oni kako norod razmislja.
1. aprilski paket, jer je ionako zaebancija.
Ovo je vlast tendera
aprilski paket je bio prekretnica, nakon toga je sve otislo u ... mislim da trenutno nema nikakve sanse za bilo sta slicno, a zeljko ublehari kao i prije, u pocetku je bilo simpaticno njegovo kofrcenje i ostar rijecnik ali se poslije vidjelo da iza toga ne stoji nista konkretno
Nisu politicari krivi za to sto im uhljebi daju vlast, krivi su oni..svuda su oko nas, ima ih 300 hiljada i redovno izglasaju sebi plate i ostale benefite dok se ostali pate. Njih treba teretiti za ovo stanje i jeb.at im mater, oni su pljackasi drzave.
Nece ljudi da rade.
Ako se narodu nesviđa ova vlast, neka bira nove, bez Baira, dragana, Fahre i naravno Milorada! Odmah poslije toga će Aprilski Paket biti aktuelan!
ŠOKADIJA I SRBADIJA MARŠ IZ BIH HEBEM LI VAMAMU.
Hoćemo mi, ali ne daju nam stranci. I ja vama mamu btw
@Loin Ja sam "đentlmen"
Sve je ovo odavno trebalo poslati u PM-u.Nije mi jasno šta ovaj narod čeka.Zar nije dovoljno ponizen i bijedan do krajnjih granica.
Pa šta će im reforme, njima je dobro. kad dođu izbori oni će pričati o ukidanju RS-a, referendumu o nezavisnosti i trećem entitetu i gledati gdje da se uhljebe, a vi djeco 'fatajte se Njemačke
boli nas kardan jel naka politička šuplja moguća ili nije , nek su oni postavili onog spermatozoida za PREDSJEDNIKA FEDERALNE ZADRUGE BORACA, ja boraca Armije RBiH i govana, nekad goloruko jurišalo na neprijateljske rovove sad šute ko pičketine hahahahahaaaaa
Sad bi dobro doso jedan lanc paket jer mi je frizider skoro prazan. Dugo je brale do prvog.
selmu mu u ppakas