Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatska kao nekad Argentina za naciste. Farsa od države.
On je bar nešto i odslužio a šta je sa Jelavićem osuđen a hoda Splitskom rivom i uživa sa lovom koju je pokrao po jadnoj Bosni i Hercegovini
@blekberi i on rvacki eroj
Sad ce po njemu i ulici nazvat. Neki corsokak negdje u Zadru!
pozdravite edina i ostale muđahedine i vehabije što su klali i ubijali Hrvate po Bih,a sad primaju ordene dok su im članovi obitelji pobjegli u Hrvatsku i kupali se na moru da nije bilo rata ne bi muslimani mora vidili ne brinite poturice kršćani će vam ispostaviti račun,hrhb i rs će vas staviti na mjesto gdje i pripadate,zna se kalifat sarajevo/zenica i po mogućnosti što veći zid,evo trump šalje pare za zid,
Čovjek koga je mučio u logoru, nekako preživio i ode u Makarsku, postavi peškir kad Marko do njega tek izašo iz vode i kaže mu zemljak imaš šibicu?
UZP ne miruje!!!
Nekad u sluzbi nacista, poslije u sluzbi UZP-a sta dalje reci.
Heroj a NE zločinac slava mu i hvala balije bi sve ukoplai dok njihovi mudžahidi slobodno šetaju e nećete bagro
hvala rvacka fala hdz, pas vam mater
A gdje je ono smetlje Jelavić i on se šeta po Splitskoj rivi i u molionima što je pokrao a mi Mamića hoćemo izručit koja smo Mi stoka
Kako će Hrvatska pritnati UZP i suditi samoj sebi? A ovi 'ugroženi i majorizirani' hadezeovci rade šta hoće i niko im ništa ne može, jer su uzeli najvažnije pozicije u državi. Ipak, bio bi red makar ovo verbalno osuditi, umjesto 'braniti' BiH lažnim parolama.
@manamana Misliš Bakir im dao?
piševi sa svih strana ,po svemu što ima veze sa bih...
znaci zlocin je nesto sto je pozeljno i hvaljeno,logori silovanja,klanje,maltretiranje ,palevine i td su lijepi atributi hrvatskih "casnika" nazalost ali tako je!
Ponekad mi je i drago zbog ovakvih situacija jer Bosnjaci i previse vjeruju u pravdu globalno i u susjede lokalno. Ne bi li se malo opametili.
Vlast se obradovala kad je presao tamo jer 8h i ovdjeima jos na pretek te ga stoga i ne traze
https://youtu.be/uXU1QJDrPrs