Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je tako kad imamo SDA-ovog debila Abdulaha Skaku na čelu grada. Kadrovi kriminalne organizacije SDA unište sve čega se dohvate.
...otpor treba pružiti.
Kakve ovo veze ima cinjenica da seljacine bacaju smece na ulicu sa SDA. Cisti dokaz da se sav teret pokusava staviti na ledja SDA
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ne mozeš u park kročiti od psećih govana!
nagradite skaku on vodi računa da arapi koriste higijenske gumice...
kako ste bome krenuli samo za par godina kad osvane Parkovi i javne površine u Sarajevu prekriveni poturicama nakon otapanja snijega
Jel vam i za oco kriv bake covic i ostali bagor jedna ”kulturna”. Kakav narod takve vodje bilo i ostalo!!
ovaj pametuje a smeće se gomila
Hočemo u EU treba po oštriti i kažnjavati.Novokonponovane SA-je bacaju smeće, hraću otresaju nos na ulici ljubimci seru gdje stignu.Guzara flaša po ulici konzervi,flašice od sokova kaže nema para za penzije male ima al treba kažnjavati.Reciklažni otpad leži po ulici i kartoni iz prodavnica milioni ne iskorišteni.
Šta zna papak šta je park. Za njega je to livada na kojoj je naučio da baca smeće gdje god stigne. Parkovi su najbolja slika i pokazatelj kakva bagra se naselila u Sarajevu.
Snijeg se otopio? Ko da bilo metar sninega!
Ljetni rezim, zimski rezim....kakvi kreteni! Stoka lijena!
Ma oni ce sijat pred izbore
ogledalo sarajlija
@lowac ogledalo bosne!
Zar je toliko tesko baciti smece u kantu?
Sarajevo je nažalost puno papaka i sa naseljavanjem primitivizma nakon rata. Tako da i komunalno preduzeće koje treba da riješava problem smeća, oni primaju plate i ništa nerade.. što je normalno u ovome gradu.
A sto su kante pune do vrha a okolo kese, ko je tome kriv? Zasto se smece ne odvozi pravovremeno? Tuge i jada, mog grada...dusa me boli za Sarajevom.
Moramo poći prvo od sebe, da ne bacimo nikad papiric na ulicu, da opominjemo one koji to rade itd. Nikom nije lijepo vidjeti smeće, čak ni onom što ga baca. Naravno ima i do odgoja i kućnog vaspitanja, kojeg je danas, nazalost, sve manje i manje.
Lakše je reći: ma to su seljaci koji su šljegli u Sarajevo i nakon izjave nastaviti bacati smeće po parkovima.
To su ovi sto krenu u dzamiju pa iz kuce ponesu smece