Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skini krizeve iz ucionica u ZHK i Livanjskom kad si faca..
Ukidajte vjeronauku u srednjoj skoli.Nisu djeca glupa nakon 9 godina ucenja da trebaju dodatno to izucavati.Strucni predmeti su prioritet i strucna praksa po firmama je totalna nula.Niko ne zeli tu djecu u firmama.
Sva vjerska obiljezja ili predmeti na bazi vjerskih podjela treba ukloniti iz nastavnog programa na citavoj teritoriji BiH. Vjeri je mjesto u vjerskim objektima i neka se djeca poducavaju tamo, a ne u skoli. Ne vracajte nas u srednji vijek!
bravo, tu je osnova zaglupljivanja i manipulisanja
Ukidajte vjeronauku u srednjoj skoli.Nisu djeca glupa nakon 9 godina ucenja da trebaju dodatno to izucavati.Strucni predmeti su prioritet i strucna praksa po firmama je totalna nula.Niko ne zeli tu djecu u firmama.
Pitajte vi i kako se kurikularna reforma provlači mimo zakona, tako što se nazove novim NPP-om, pa se obaveze nameću kroz Pedagoške standarde iako tako ne stoji u važećem zakonu i pravilnicima. Puno toga bi gospođu sa pet godina staža u nastavi trebalo pitati.
Odlicno...molimo ministricu da zatrazi na uvid dokumentaciju o procjenama djece sa poteskocama , zaposljavavanje kadrova preko djece sa poteskocama..krivotvorenje dokumentacije ...neka se obrati ministarstvu obrazivanja HNK..tuzilastvu itd
Svjetsko istrazivanje pokazuje da djeca do 2 god. imaju u 95% slucajeva inteligenciju iznad prosjeka a do zavrsetka srednje skole taj procenat spada sa 95% na 6%. Pametnom dosta!
jel ovo ona što mijenja stranke ko čarape?
ova je gora i od sda, sda je surovala sa Trrcima i dala im da otvore privatne skole, nisu ih pustili u javno obrazovanje. Znalo se sta se sprema cim je zamotana postavljena. NIPov najveci autogo!
Zatraži od ministara obrazovanja Livanjskog kantona ili ZHK da vidiš šta njihova djeca uče...
Naida je ubjedljivo najlošija ministrica obrazovanja koju je Kanton Sarajevo imao. Žena je potkapacitirana i treba je pod hitno skloniti sa funkcije. Konstantno nanosi štetu obrazovanju, vrlo je opasno ovo što radi.
NiP gubi polako tlo pod nogama, hoćete da nas vratite u srednji vijek...neće proći...
Shvatljivo je da vlasnik kompanije sjedne s ministrom i dogovore organizaciju novogodišnje proslave i po koliko će se rastaliti. Ali, da dođu dvoje zanesenih budala iz privatnog sektora i uređuju nešto što od Sokrata traži svoj put i sistem - pa, to može samo u Bosni, gdje intelektualni i moralni patuljci drže cijeli narod u ropstvu.
Jel to uvode novu vjeru? LG TV?
I ovi trojkasi ce se medjusobno pojesti..