Klinički centar Sarajevo
0
Japanka sa simptomima nove gripe
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a odekl ste vi sisli pa vas niko ne pita ?! Sa brda, oranica i njiva ! hahaha tako ti je to kada dosljo se*re turistima
uglavnom jesu.
Bra´o \"ja kažem ja\",a za ove papke je i aids nastao među pederima i narkomanima.KUKALA NAM MAJKA NEPISMENA!!!
Japanska ckapi je uska i vlazna
hahahahhah, kakvi ste vi likovi xD
Cuj zatucanost? Kako je usla ova hasta u nasu zemlju? Ti nemozes uci u Japan i slicne zemlje kad si zdrav 100% a bolesnog te ne bi ni pod razno. Magarce i kozo nepatriotska. Motorko svapska, eto sada...otucani..cekicu
I DALJE STE GLUPI!
Ne brinite se ljudi u pitanju je pticija a ne ova nova gripa, svi znamo da je zena iz japana a ne iz rs-a ili sr:)
mozda je ono gore zaebancija, al generalno, levati ne kontaju da kad kinezu kazes da je japanac il obrnuto, njima je to isto ko kad bi neko srbinu reko da je bosnjak il obrnuto... (dodajte jos i hrvate u kombinacije).
Slazem se...Ja ovaj dio pocinjem preskakati upravo zbog komentara koji mi samo potrvdjuju ono sto vec svi okolo i misle o nama - ziva zatucanost i primitivizam...strasno......
ha hu: kakve veze japanka ima s kinom?
Dosadni ste visa sa gripom, vise svijeta umre od \"obicne\" gripe nego od ove.
kakvi su ovo neumjesni komentari - kakve veze ima koje je nacije ili rase? gripa je zarazna, svako je moze dobiti. prestanite sa ovakvim sovinistickim i dikriminirajucim ponasanjem, muka mi je kad citam ovdje komentare. samo se nadam da nisu svi u bosni ovako zatucani i zaostali.
hahaahha bolesni ste, mamu vam ksenofobicnu.
okle japanka ovdje, piz*da joj materina...