Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
žao mi je sto plavi nebitno kod koga ali me nervira ovo sto malo kise padne i odmah neke poplave jbt led
U Živinicama smo imali poplave svake godine, mnogo se radilo na koritima rijeka Spreče i Oskove, fali još rada jako puno pogotovo na Spreči ali se pomaci vide kad se bilo šta napravi.
Što ne znači da uskoro, odnosno čekamo svaki munut izlivanje vode.
Ovaj asvalt i podloga u Tesliću teško bi izdržali i malo veće motocikle, a ne automobile. Na svemu se štedi, samo da se ukrade.
Kad je poplava bila 2014 nigdje ih nije bilo a sad cekaj dodika na vam to popravi
ljudi se cude kako je tolika kisa unistila asfalt a ne pitaju se ko je radio
Hoćel sunce u ovu Bosnu prokletu.
Zato volim ljeto.
Suma se iskrci tocila katastrofa neki dan sam isao u gljive, gdje je nekad bila suma sada rijetko sumski putevi tocila blato bujica tece na mjestima gdje je nekad lezala mahovina lisce debele stogodisnje bukve
Kataklizma.
bice ovoga sve vise
Ravan fali na brdo se zavali
Dok se nasi takozvani dusebriznici bore za "svoje jato", isti iz tog jata trpe svake godine ogromne stete od poplava, jer njihove "baje" pokradose sve zivo i niti jednu marku ne ulazu u zastitu od elementarnih nepogoda. Na zalost to pripadnici nasih plemena ne vide i podrzavaju svoje kriminalizovane vodje.
Što nam umjesto ovih prelijetanja aviona nisu pomogli sa ovim? Helikopteri,vojska da pomogne,nešto? Je li nam to bitnije nego bilo šta drugo? Nikad mi nećemo pameti doći
Deblja u mene kora za tortu od ovog asfalta.
Pa dokle više ZATVARAJTE direktore Klasa i Sprinda, pa da vidimo ko će im davati više jufkare da polažu Asvalt!
Jufku i asfalt treba znati ovako tanko razvući
VAS PLAVI A BIRATE STALNO ISTE I VIDITE DASE NIŠTA NE ULAZE RADI POGLEDAJ SAMO ULICE PO TUZLI ZGRADE SE RADE NIŠTA SE NERADI DASE POBOLJŠA KANALIZACIJE ODVODI VODE NORMALNO DA NEMOZE PRIMIT VODU KAD SU CIJEVI OD TITE KAO I GRIJANJE JEDNA TERMO ELEKTRANA DA SVE GRIJE PA ZIMI PRVA DVA SPRTA IMAJU GRIJANJE OSTALI SE MRZNU A PLACAJU.