Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ulica Davorina Popovića treba biti u centru.
ako ovo nije sramota da Davorin Popovic ima ulicu uz livadu pored aerodromske piste ja ne znam sta je sramota onda...milion ulica u centru po nekim imenima gradova,moze se bar jedna promijeniti u cast pjevaca Indexa jer Indexi jesu nacionalna bastina.
prijrdlog.trebo bi fakat neko predlozit ulicu za Sasu Petrovica, Memo ,chaki da stoji u na tabli dodatno. ali jok. nece se sjetit.Niko!
kazu da Radic bi mogao izgubiti ulicu.ali opet stoji. Mozda tu dati Toskicu ili Davorinu ili Sasi Memi Petrovicu . Sasi obavezn9 ulica i da mu stoji ime iz neke serija.( Caki, Memo,itd).
Joooj, sada bi nešto rekao za ulicu alije, ali neću, banovati će me
nek je maršalova tamo gdje joj je mjesto, ostalo će se srediti
Ovde, sr javlja glupa masa koja nema pojma o istoriji, samo znaju srbin, bošnjak, hrvat i po tome se orjentišu, što E tiče Davorina, trebalo bi ulicu negdje kuda sr on kretao ugl. oko centra, DA
Bruka gdje su dali ulicu Davorinu legendi grada, isto je isa svim hrvatima i srbima, ne mogu u centru dobiti ulicu, a kunemo se u multi multi
Budale će i dalje tvrditi da su klimatske promjene izmišljotina
pimpek ovde nije bio nikad u životu kao ni 90% sarajlija i oni mu ovde dali ulicu
sramota je ovo..kraj gumare vehabija počinje ova ulica našeg Pjevača...koja vodi u nedođiju
E moj Davorine gdje ti je ulica!
Šta je sporno? Staro drvo.
ulica davorina popovica umjesto titove
Gledaj ulice Davorina Popovića!? A vidjet ćeš gdje će biti Bakira .. u centru centrova!!! Ili Sebije
Jak SDA srušio državu staru skoro hiljadu godina! Hajte malo o tome pišite slijepci novinarski!
Davorin je zasluzio ulicu u centru kod FIS-a
Kakvu ulicu je dobila takva legenda a tek Aziza za “kuhanje kahve “…Hajde on je bar dobio, jest u p.m. ali je dobio 😛