Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izronio je stari, podignute su nove kuce i bogomolje, majke su rodile nove sinove...Ovo je nama najbitnije:"Haški sud utvrdio da je Hrvatska učestvovala u agresiji na BiH, Tuđman bio dio UZP-a"
Mene interesuje ima li sad bih pravo da trazi od hrvatske ostetu posto je presudjeno da je hrvatska regularna armija rusila bih gradove....i to bez objave rata.....ko je kriv sto je hrvatska vojska izvrsila agresiju bez objave rata?
Samo rođenje pičkoustog je zločinački poduhvat, klica mu se zatrla dabogda, zbog svih nedužnih žrtava
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hvala uposlenicima molitvenog skupa koji u ogromnom broju poslase hrpu molitvi njihovom gospodu!!! Sljedeci put nek’ probaju neku drugu molitvu,ova definitivno nije radila...Negdje su fulili ili sta li???
A Praljče đe je ?
Šta su sve radili, pljačkali, silovali žene i djecu, ubijali djecu i žene i trudnice itd i dobije samo 25 godina i to u luksuznoj hotelskoj sobi sa svim modernim tehnologijama, jelom i pićem itd. Svaka čast
Sad im sud ne odgovara a bio im je dobar kad su oslobodili Gotovinu. Odlucite se.
Ostale zatecene kolege, PRALJAK sam sebi narucio pice hahaha
Kako 111 jeste oduzeli ovi 20 od ovog sto se izvuko hahah
Dajte i njemu kakav " eliksir " , čeka ga Praljak da "dođe"
Treba pitati Dragana Covica i HDZ jesul jos za Ustasitet ako jesu da m narucimo jos ovih otrovnih bocica za ustasice....Jebo li vam mrtvi Boban mater fasisticku....
Bespotrebno ponovo sve ispocetka
Gornji Vakuf ponos roda svih Bosanaca :)
Vidi mu osmjeha na licu...
praljak je danas pljuno u lice licemjernom zapadu i za hrvate postao heroj nacije. da je šutio izašao bi iz zatvor za 2,3 mjeseca jer je već odležo 60% kazne ali nije htio pristati na laž . Ovako umiru heroji!!!
da, tako je i hitler, himler, gering..
ti ko papagaj a ne sova ! samo isto ponavljate , ZNATE I MI ZNAMO SUTI BA VISHE NIJE NIKO RETARDIRAN ZA SVAKU OSUDU IMA 1000 DOKAZA NIJE JEDAN ! Nemozes se pravit retardiran da nevidis to ! Jedino ako si slijep i opet mozes to cuti STFU
ma izaci ce on za 12 god... al kako god docekat ce starost
Za pampers, spremni!!!!
Tesko je pogledati istini u oci i prihvatiti je a mnogo lakse zivjeti u nacionalnim fantazijama. Nek su oni nadili aerodrom Franjo Tudman i podigli spomenik u Makarskoj. Otac Hrvatske drzave (sto je cista glupost) je zapravo otac hrvatskog fasizma 90tih. Vise su za Hrvatsku ucunili oni 12000 Bosnjaka koji su izginuli u domovinskom ratu nego ovaj nacional ideolog mrznje i rata...
HDZ na celu s Franjom Tudmanom kriv za zlocine u Bosni !HDZ Hrvatske duzni ste izvinjenje BOSANCIMA I HERCEGOVCIMA zbog zle politike prema Bosni!