Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbo lud zbunjenog! Omer Nezirić iz Jablanice govori kako je stanje u redu, a izvjesni papak Idriz Brković iz Sarajeva da je stanje dramatično! E, kome vjerovati?!
Situacija će biti povoljnija, kada se požar u potpunosti lokalizuje, trenutno se situacija može okarakterisati kao neizvjesna. P.S. Da li bilo ko od nadležnih institucija planira pokrenuti istragu u smislu uzroka nastanka požara i eventualnih elemenata krivične odgovornosti u smislu traljavog vođenja i koordinacije gašenja požara, kao i za nastalu štetu na agrarno šumskom dobru ili ćemo i ove godine sve pustiti u zaborav, zajedno sa onom floskulom od maja mjeseca 2012. godine, "Valjda se neće isto ponoviti i naredne godine"..
kako oni mogu pokrenuti istragu koja ce dovesti do njih ?