Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa smanji ba doživljaj, kako možeš biti državljanin nečeg što ne postoji. Puni naziv je Entitet Republika Srpska , entitet nije država već dio iste.
vidi Dode, krmeta masnog, jedva mu se glava razlikuje od vrata kao kod krmeta usranog
ma Dodik je djubre
Želim da premijer Dodik kaže: BiH je moja domovina i RS se neće otcijepiti. To je nešto što bi relaksiralo atmosferu\", rekao je Tihić novinarima u Žepi.
KONAČNO SAM PRESIGURAN ZAŠTO JE PODPREDSJEDNIK BIDEN NEDAVNO POSJETIO BOSNU I HERCEGOVINU. VRIJEME JE ZA KONAČAN OBRAČUN SA GENOCITETOM REPUBLJIKOM SMRDSKOM!!! ;-) TAČNO JE TO DA JE SVAKIM MONSTRUM KOJI JE POKUŠAO DIRNUTI ILI DIJELITI BOSNU I HERCEGOVINU SKONČAO ŽIVOT UŽASNOM SMRĆU!!! NAJSVJEŽIJI PRIMJER JE MONSTRUM SLOBODAN MILOŠEVIĆ KOJI JE CRKO KO ZADNJI KRMAK U ĆELIJI ŠEVENINGENA, A TOLIKO JE PARA NAKRO, TOLIKO BOGATSTVA IMAO, I TOLIKO GENOCIDA POČINIO..... .... SVEMU DOĐE KRAJ, SAMO JE BOG VJEČAN. BOG ČUVA BOSNU I HERCEGOVINU, A JA SAM SPREMAN OPET POD ORUŽJE ZA SVOJU DOMOVINU, BOSNU I HERCEGOVINU!!! PS. DODIK-DUDUK JE VEĆ SEBI SPREMIO VILU NA DEDINJU, I PAR MILONA MARAKA ZALIHA... RAZMISLITE SRBO-ČETNICI... SLIJEDI VAS NOVA TRAKTORIJADA.... ;-
Pa stoko nepismena prvo se kaze :Ja zivim u republici srpskoj,a drzavljanin sam BiH. Ali to je za tebe veca matematika s obzirom da si zavrsio aksam sule ili ko zna na koji nacin se domogao papira o fakultetu. Pogledaj malo u pasos pa ces vidjeti ciji imas i sta pise na njemu koja drzava zna se Bosna i Hercegovina.
ma ko ga *ebe...bas se trebamo nervorati zbog toga kako se on osjeca i sta misli...e jest mi i znacajan..u p.m...ne mogu bez njega zivjeti. ma narode, za*ebite nerviranje zbog retarda nije vrijedan toga a samo mu se daje nepotreban publicitet.... koji je on k*rac u mom zivotu da bih se ja trebao zabrinuti sto se on osjeca tako kako se vec osjeca..ma odjebaus papak
e dragi moji...crknite od muke...niko NIKAD nece rasturiti drzavu Bosnu i Hercegovinu...a dodo ta tvoja republika mrska nikad nikad nikad nece biti nezavisna! mozes samo suplje da prosipas! i svi vi koji izmisljate neke wannabe drzavice MARS u Srbiju...bla bla...Maleziju...Rusiju, Venecuelu... gdje god MARS! Etnicke skupine Bosanskih Srba, Bosanskih Hrvata i Bosnjaci ako vam se ne svidja da budete drzavljani Bosne i Hercegovine selite se sto prije! Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina( u mom srcu) Respect to the rest!!! i lijep pozdrav:)
ti si ne mogu te usporedit sa zivotinjama da ne uvrijedim plemenite zivotinje rijeci nemam za tebe idiote
svima onima koji ce uzeti nekad, uskoro drzavljanstvo druge republike a boravice na prostorima BiH bice uvedene boravisne vize...npr(kao u njemackoj, holandiji itd.) svaki stranac koji posjeduje pasos druge drzave mora da ima vizu, dozvolu za boravak i rad u toj zemlji. kao kontra mjeru zakon je vrlo jasno definisan po tom pitanju...znaci ako uzmete drugo drzavljasntvo znaci svi vi cete biti stranci u ovoj zemlji i vas boravak mora da se legalizuje...a to znaci morate da imate boravisnu dozvolu kao i dozvolu za rad... pa ko voli neka izvoli...bar tako ce se kasa napuni... :)
hebo ti sam sebi mater koja te rodila takvog idiote.
Sta reci na ove nebuloze. Ovo je isto kao da je rekao da je drzavljanin Jupitera. U svakom slucaju ovim izjavama ne zeli dobro nikome u ovoj zemlji pa ni sebi, osim sto ce se dobro nakrasti na osnovu ovih izjava jer ima onih koji se jos uvjek pale na ovu pricu.
@ banja luka: bravo !! konacno da neko ko je bosanski srbin govori KAKO TREBA I KAKO JE JEDINO ISPRAVNO !
ma moze kod nas sve ZAKON O DRŽAVLjANSTVU BOSNE I HERCEGOVINE \'\'Službeni glasnik BiH\'\', broj 13, 26. avgust 1999. godine Clan 2. Svi državljani Federacije Bosne i Hercegovine i Republike Srpske (u daljem tekstu: Entiteti) su samim tim i državljani BiH. Promjena državljanstva jednog Entiteta u državljanstvo drugog Entiteta nema uticaja na državljanstvo BiH. Clan 25. Za lica koja imaju BiH državljanstvo u skladu sa cl. 6., 7. i 8. smatra se da vec imaju državljanstvo jednog od Entiteta. Clan 38. 1. Sva lica koja su državljani BiH u skladu sa ovim zakonom i koja su na dan 6. aprila 1992. godine bila nastanjena na teritoriji koja sada pripada jednom od Entiteta se smatraju državljanima tog Entiteta, izuzev ako nemaju stalno prebivalište u drugom Entitetu, u kojem slucaju se smatraju državljanima toga Entiteta.
Covjek ima pravo da se osjeca kako zeli, srbi u bosni kao i ja sam se osjecam samo kao srbin koji zivi u svojoj domovino Bosni i Hercegovini koja je i nasa!!! Zasto vi stalno vezete Srbiju za nas, ako sam srbin to ne znaci da sam i Srbijanac, a BOSNA je i nasa isto koliko i vasa ni manje ni vise vec podjednako , nemas pravo voljeti sarajevo vise od mene ili ti neki drugi grad,,,drugu oblast,,, pa vjekovima smo tu kao i vi