Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://youtu.be/xXQORBotRRA mnostvo istine za sve bosance, slusaj i uci, misli!
A sudjenje se poslije nekoliko godina predmeta u ladici nastavlja bas sad kad je SDP usao u vlast a Salihovic je SDP-ov kadar.Pokrenuo se slucaj da bi ga oslobodili dok su jos na vlasti 😆😆😆
Klixu treba jedan dobar lektor!
hehehe da je to samo jedan lektor...... klix je nacionalno-fašistički medij kao i pedersko-lezbejski medij za pranje mozga normalnim ljudima.
Fali transparentnost.. imena sudija i tužilaca koji rade na ovom predmetu.
Za sluzbena lica treba postojati poseban zakon gdje isti dobijaju duplu kaznu bez bilo kakvog pomilovanja. Isto to uvesti i za vjerske sluzbenike.
Bio je to fin i pošten tužilac, al u qcu.
Pa ovom se haman 10 godina sudi
Jao ironije. Čuj optužen tužitelj. Suđeno sudiji. Uhapšen policajac. Podsjeća me na dio iz knjige Moć Sadašnjeg Trenutka, kad kaže Eckhart da se ne možete otarasiti emocionalne boli tako što mislite. Ne možete pokušati pozitivno misliti, jer već negativno mislite. Pa daje primjer, zamislite šef policije traži palikuću, a on je palikuća. Nećete biti slobodni emocionalne boli dok ne prestanete misliti skroz.
Narcos Mexico, balkan style.
Klixe, urednici, novinari, graficari... molim vas, situacija je alarmantna: vec 20 minuta je proslo od posljednjeg clanka o reprezentaciji Hrvatske. O Mihajlovicu niste pisali ima 2 sata, a na Djokovica potpuno zaboravili! Ne smarajte nas vijestima vezanim za BiH, nego pod hitno dajte nesto o Vatrenim za pocetak.