Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabogda umro svaki politicar u ovoj drzavi
"Bh. novinari su naglasili da su Tužilaštvo i glavni tužitelj nastavili vršiti pritisak na medije i novinare" tadićko kam ti fahro?
I direktorica završila u izvještaju 🤣🤣🤣 ...luda Sebija.
Ovdje u ove siritelje mrznje i netrpeljivosti bi mogao i Klix upasti.
u bih tuku novinare skoro da nema novinara da nije dobio batine cak je dodik jednog licno pretukao sjeverna koreja je bolja za novinare od bih
By, by moja malena
STANJE REDOVNO! Bleje i na vlasti i u opoziciji. Ovce šišaju ovce.
Stvarno ?
za rjesenje svih problema, najlakse bi bilo, da nas kupite. moj je prijedlog da dozvolite toliko zaduzenje BiH koje ne mogu vratiti, a kako bi politicari to brzo spiskali eto vam prilike.
Ovi su uzrok svih nevolja gdje god postoji iskra, tu su da pire
Pusti izvještaje, ukidaj ovo ruglo.
Uiiio
"Bh. novinari su naglasili da su Tužilaštvo i glavni tužitelj nastavili vršiti pritisak na medije i novinare" ovo vezano za tadićku i potkovanog?
U Bisni je politika zrela za sahranu politicari za zatvora svo ostalo ce mo po zakonu i pravilniku
Trebalo bi da pise "Politicari nastavljaju krasti, a glupi narod Bosne i Hercegovine nastavlja s odabirom istih srpstvu snsd, bosnjastvu sda i hrvatstvu hdz."
Ne razumiju u state departmentu kako je biti komsija sa divljakom koji je silovao, palio, streljao, pljackao i prekopavao civile u masovne grobnice, a danas npr. radi u MUP-u genocisnog entiteta i zivi neometano