Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zelim nikoga da uvrijedim ali mislim kad bosnjaci non stop se hvale po portalima kako su osmanlije silovali itd onda se i njih kad tad treba potsjetit da su srpski vojnici u proteklom gradjanskom ratu imali mnogo seksa
Srbi su seksualno penetrirali 40.000 bosnjakinja Strasno
Pa da nisu,ko bi sada dosao na komemoraciju?Bitno je da je natalitet veci od mortaliteta.A vi opet pljujete po srbima,srbi ubijaju,srbi kolju itd.,a ustvari srbi vam daruju zivot.Vidjeli ste koliko omladine od 20-ak godina u potocarima neki dan.
Citav srpski narod je genocidan!!!! Nikad zaborav nikad oprost nikad ponovo!!!!
Gledajte to sa vedrije strane.Za nije lijepo pogledati svu tu omladinu prije neki dan u Potocarima,sve godiste 95',a vi navalili samo Srbi genocidni,Srbi ubijali,klali,Srbi ovo,srbi ono,a niko da kaze ,vidite koliko su nam natalitet povecali.
...i nije genocid???