Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otvaranje novih radnih mjesta je ključ za smanjenje visoke stope nezaposlenosti
http://stopostoprovjereno.blogspot.co.at/2018/01/zaradite-od-kuce-sigurno-i-provjereno.html
PONUDA JE JEDNOSTAVNA DAKLE, JA VAM OBECAVAM 100 000 MILIJARDI NEPOVRATNOG PRILIVA NOVCA OD MMF-a. Beeee beeee beeeee beeee
Da ne daju govnima kredite vec bi se oporavili. Ovako zahvaljujuci njihovom novcu govna uvijek iznova pobjedjuju.
Nije politika rizik. Rizik su qovna sto braju politicare. Mi smo qurc od naroda. Steta sto do nas ne moze da dodje neko dobar Tsunami pa da nas sve pokupi.
Mmf je nwo.
E otkrili ste toplu vodu!
Https://m.youtube.com/watch?v=DyV0OfU3-FU pogledajte ljudi, skinite mrak da očiju!
Mmf bi se trebao malo pozabaviti činjenicom da te dugove koje država ima prema njima, neće uskoro imati ko da vraća.
vidi im znaka.... dva kruga koja se ispresijecaju. vesica pisces anyone?
Ma yebite se i vi i vasi izvjestaji.
Uhapsiti Dodika. Ne nabavlja on oruzje da bi se opremio protiv muslimana, nego protiv svog naroda. Zna da je opozicija jaka, a da medjunarodna zajednica hoce da ga skine.
moderno porobljavanje stanovnistva
jesu li vas makroekonomisti savjetovali oko akciza...vi se zajebavate sa životima običnih ljudi, to je vama jedan procenat gore-dole
Sto na supci dajete pare